alapítva 1996

CMS rendszerek

Az online marketing stratégiákban kiemelt szerepet kap a frissesség és a gyorsaság, a gyakran aktualizált tartalom. Az adott tartalom gazdája a CMS rendszerek segítségével minimális erőfeszítésekkel változtathatja meg a weboldal tartalmát, publikálhat újabbakat, így nagymértékben lerövidül a tartalom elkészítése és publikálása között eltelt idő.

Jelentős idő takarítható meg

A CMS rendszerek több esetben költséghatékonyabbak az egyedi alkalmazásoknál, mivel ezek előre megírt, többnyire dobozos szoftverek. Cégünk vállalja nyílt forráskódú technológiára épülő alkalmazások (Joomla, Drupal, Wordpress, Sense/Net Community) és enterprise megoldások megvalósítását (Sense/Net Enterprise, Kentico). Igény esetén könnyen kialakítható többszintű jogosultsági rendszer, az oldal adminisztrációja különböző munkaállomásokon, különböző adminisztrátorok (felhasználók) által is elvégezhető.

Kezelésük böngésző alapú, tehát alapvető számítástechnikai ismeretekkel kezelhető, azonban bonyolultabb portálok kezelése is megvalósítható a CMS rendszerekkel, és automatizálhatóságuk folytán jelentős idő takarítható meg alkalmazásukkal.

Igényeinek és lehetőségeinek megfelelő CMS rendszer

A CMS rendszerek bővíthetőek többek között hírlevél, chat vagy fórum komponensekkel, azonban ismert korlátaik gyakran szabnak gátat speciális, egyedi igények megvalósításának.

A nexum Magyarország vállalja az Ön vállalati igényeinek és lehetőségeinek megfelelő CMS rendszer kiválasztását, személyre szabását és üzemeltetését. Kisebb tartalommenedzsment fejlesztések végrehajtására saját szoftverünket ajánljuk, amely tartalommenedzsment funkciók széles körét kínálja.