alapítva 1996

E-learning

Az e-learning, az Internet/Intranet lehetőségeire építő, elektronikus képzési forma, amely hatékony és költségkímélő képzést tesz lehetővé. A résztvevők bárhol lehetnek, csupán Internet hozzáféréssel kell rendelkezniük, így megoldható, hogy egy vállalat munkatársai részére képzést adjon mindenki számára egy időben (szinkron), a helyi időhöz igazodva, vagy akkor, amikor neki a legalkalmasabb (aszinkron). A tananyag elsajátítása mellett annak gyakorlására szimulációs modulokat is kínálunk.

Automatikus értékelés

Többféle számonkérési modullal dolgozunk. A résztvevők értesítést kaphatnak a tesztírás időpontjáról, és mindannyian egy időben kezdik és fejezik be a tesztírást. Ekkor elegendő egy kérdéssor összeállítása, megadva a kérdés típusát (egyszerű választás, feleletválasztás, relációanalízis, rendezés stb.), a rendszer pedig automatikusan kiértékeli a beküldött válaszokat. Amennyiben a tesztírás nem egy időben történik, véletlenszerűen összeállított kérdésekből álló tesztsor kitöltése is megoldható.

Platform függetlenség

E-learning rendszereink előnye, hogy platform függetlenek, bármilyen operációs rendszeren használhatóak, nem igényelnek telepítést. A rendszerbe képek, animációk és videók is integrálhatóak, ezzel is segítve a tanagyag elsajátítását.

Az e-learning tananyag nem csak az Internet segítségével használható, hanem offline képzési rendszerként is jól funkcionál, ekkor egy CD/DVD-n kerül átadásra a tanagyag a felhasználónak, így az kötetlen tanulási folyamatot tud biztosítani. Ez a módszer kombinálható online tesztírással, illetve a CD/DVD-n található kérdéssor Interneten történő beküldésével.