alapítva 1996

Egyedi alkalmazásfejlesztés

A piacon elérhető szoftverek nem minden esetben fedik le a cégek és vállalkozások egyedi igényeit, így gyakran merül fel a tevékenységet jól menedzselő, egyedi alkalmazások fejlesztésének igénye.

Minőségi, tesztelt, dokumentált kód

Képzett projektvezetőket biztosítunk minden fejlesztéshez, akik az üzleti- és technikai területek közötti kommunikációval segítik a folyamatok gördülékenységét. A fejlesztési folyamatok kialakult módszertani vonalak alapján kerülnek megvalósításra, amelyeket a már működő, egyedi fejlesztések megvalósítása során alakítottunk ki a UML, általános célú modellező nyelv segítségével. Ennek segítségével ügyfeleink számára minőségi, tesztelt, dokumentált kódot tudunk készíteni.

Mélyreható ismeretek

Mélyreható ismeretekkel rendelkezünk az egyedi alkalmazásfejlesztési projektek feladatait megoldani képes szoftverekről és rendszerekről. Az általunk készített programok több különböző operációs rendszer alatt is működnek (Microsoft Windows, Linux). Rendszeresen használjuk a PHP, Java, Javascript, XHTML, CSS program- és jelölőnyelveket, adattárolásra és adatcserére MySQL, PostgreSQL adatbázis kiszolgálókat vesszük igénybe.

A programokkal, rendszerekkel együtt átadjuk a hozzájuk tartozó felhasználói dokumentációt, és oktatást tartunk annak használatával kapcsolatban.