alapítva 1996

HR Informatika

A nyitott pozíciók megfelelő munkatársakkal való feltöltése nagy mennyiségű adat átlátható rendszerbe foglalását kívánja meg. Ezek a folyamatok válnak kezelhetővé a HR informatikai megoldások széleskörű alkalmazásával.

Költséghatékony modulok

A beérkező pályázatok értékelése eredményesen optimalizálható és automatizálható az általunk fejlesztett modulok segítségével, így egy-egy intézmény humánerőforrás tevékenysége minden stádiumában monitorozható, prezentálható. Az egyes folyamatokhoz rendelhető jogosultságok beállításával meghatározható, hogy mely munkatársak férjenek hozzá a jelentkezőkkel kapcsolatos összes adathoz, nyitott pozíciókhoz illetve programokhoz. Az automatikus levélküldésre, regisztrációs folyamatok menedzselésére, a kimutatások egyszerű kezelésére fejlesztett megoldásaink valamint a fejvadász- és költségelemző modulok használatával költséghatékony megoldásokat tudunk megrendelőink számára nyújtani.

HR informatikai megoldások

A munkatársak alkalmazása utáni időszakra is nyújtunk HR informatikai megoldásokat. A training modul segítségével, valamint e-learning használatával az új és régi kollégák munkába állásához, illetve továbbképzéséhez kínálunk egyedi megoldásokat.

A cégünk által fejlesztett HR informatikai megoldásokat egy csokorba kötve Karrier Portál néven állami, a kereskedelmi, ipari és szolgáltató szektor meghatározó szereplői használják, illetve a kisebb cégek számára is kínálunk egyedi megoldásokat.