alapítva 1996

Intranet megoldások

A dolgozói létszám vagy telephelyek számának emelkedése okán igényként merülhet fel egy belső, zárt kommunikációs csatorna kiépítésének szükségessége. Az intranet ezt a szolgáltatást nyújtja egy olyan számítógépes hálózat segítségével, amely az Internet felé zárt, vagy csak tűzfalon keresztül érhető el.

Információk egyetlen forrásból

Kollégái egyetlen forrásból szerezhetik meg a napi munkájukhoz szükséges információkat, egyetlen virtuális térben oszthatják meg tapasztalataikat. Nem szükséges a dokumentumok sokszorozása, könnyen elérhető mindenki számára a cég által kezelt információk többsége. Jogosultsági szintek alkalmazásával meghatározhatjuk, milyen jogosítványokkal rendelkezzenek kollégáink, ezek gyakorlatilag a tiltástól, részleges megtekintésen át, a másoláson keresztül, a szabadon szerkeszthetőig terjedhetnek.

Kész modulokból építkezünk

Véleményeztethetjük fejlesztési elképzeléseinket, ötletbörzét tarthatunk egy-egy projekt kapcsán, de a munkán kívüli, a munkahelyhez köthető szabadidős tevékenység szervezésére is használhatjuk a kiépített rendszert.

Kész moduljainkból építkezünk, de az egyedi fejlesztésen túl megkeressük és implementáljuk Önnek a megfelelő szoftverkomponenst.