alapítva 1996

Webáruházak

Az egyre magasabb forgalmazási jutalékok, a törvények nyitva tartást szabályozó intézkedései jelentősen drágítják értékesíteni kívánt termékeinket, szolgáltatásainkat. A webáruházakat azonban nem korlátozza a nyitvatartási idő, és olyan ügyfélkörhöz is el tudja juttatni termékeinket, amelyek a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül nem érhetőek el.

Növelhető az üzleti tevékenység jövedelmezősége

A webáruház termék- és szolgáltatási palettájának frissen tartásával, a kedvező árak segítségével növelhető az üzleti tevékenység forgalma és jövedelmezősége. A kialakított adminisztrációs felület segítségével könnyen és gyorsan vezethető az áruház. Az Internet biztosította lehetőségek maximális kihasználásával jól és könnyen kereshetőek a termékek, szolgáltatások, a hozzá kapcsolt marketing eszközök segítségével (kuponok, ajándékok, affilliate stb.) tovább motiválhatók a vásárlók, illetve a személyre szabott vásárlási élmény biztosításával további vásárlása ösztönözhetőek.

Könnyen és biztonságosan

A titkosított csatornákon (SSL) működő online fizetési rendszerek integrálásával, könnyen és biztonságosan illeszthető az áruház, akár a számlázáshoz, akár a készlet-nyilvántartáshoz is. Az áruház megjelenése igazodhat cége arculatához.