alapítva 1996

Korábbi híreink

HRC Group Karrier Portál indulás 2020. június 8. | Online toborzás
HRC Group fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés. A cégcsoportot azzal a céllal hozták létre, hogy a személyzeti problémákra sokszínű, átfogó megoldásokat kínálhassanak partnereik számára, toborzási folyamataikat a Karrier Portál támogatja.
Tájékoztató ügyfeleink részére 2020. március 17. |
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a kialakult járványhelyzettől függetlenül cégünknél zavartalan az ügymenet.
Hetek óta erőfeszítéseket tettünk az egyébként is magas higiénia még magasabb szintre történő emelésére és biztosítjuk minden munkavállalónk számára az otthoni munkavégzés lehetőségét is. Ennek köszönhetően a megszokott, napi működésünk gond nélkül biztosított jelenleg is és a későbbiekben is.
Felmerülő igények esetén, kérjük, keressék kollégáinkat munkaidőben, a már eddig megszokott kommunikációs csatornákon.
Euronics Karrier Portál indulás 2020. február 20. | Online toborzás
Elindult az Euronics új Karrier oldala és a toborzási és kiválasztási folyamataikat támogató Karrier Portál használata. Az Euronics 36 országában van jelen, magyarországon 69 üzlettel rendelkeznek, közel 1000 főt foglalkoztatnak.
Otto Fuchs Karrier Portál indulás 2020. február 6. | Online toborzás
Az OTTO FUCHS Hungary Kft.- t köszönthetjük Karrier Portál ügyfeleink között. Az OTTO FUCHS 2010 augusztusa óta van jelen Magyarországon és tatabányai üzemében mintegy 500 embert foglalkoztat.
GIRO Zrt. Karrier Portál indulás 2020. január 20. | Online toborzás
GIRO Zrt.-t 12 pénzintézet hozta létre 1988 decemberében, jelenleg a társaság a Magyar Nemzeti Bank teljes tulajdonú leányvállalata. 2020-tól a Giro is a nexum Karrier Portál oldalán toboroz.
DPD karrierportál indulás 2019. november 20. | Online toborzás
A magyar DPD egy nemzetközi csomaghálózat tagja, depóik országszerte megtalálhatók. Budapesten két helyen, vidéken 19 városban vannak jelen, ők is a Karrier Portált választották.
Tolnagro Karrier Portál indulás 2019. november 5. | Online toborzás
A Tolnagro Kft.-t is ügyfeleink között köszönthetjük. Toborzásai folyamataik támogatásához 2019. novembere óta alkalmazzák Karrier Portál szolgáltatásunkat. Az oldal a https://tolnagro.karrierportal.hu/allasok címen érhető el.
Sberbank designváltás 2019. október 24. | Online toborzás
Megújult a Sberbank Magyarország Zrt. Karrier oldala. A vállalat célja, hogy minden munkavállaló önmaga lehessen, kompetenciáinak megfelelő karrierúton járhasson, ez a sikereik titka és ezt hivatott bemutatni az új Karrier oldal is.
Alpine Electronics Karrier Portál indulás 2019. október 7. | Online toborzás
Az Alpine Electronics 17 országban van jelen és öt országban van termelő üzeme. Magyarországon jelenleg több mint 900 embert foglalkoztat, toborozási folyamatait a Karrier Portál támogatja.
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Karrier Portál indulása 2019. október 7. | Online toborzás
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is Karrier Portál megoldásunkat választotta toborzási folyamatainak támogatásához. Az oldal a https://bkmkh.karrierportal.hu/allasok címen érhető el.
Talentis Gyakornoki Program 2019. szeptember 30. | Online toborzás
A Karrier Portál bevezetése után, a gyakornokokat célzó Karrier oldal készült a Talentis Consulting Zrt. részére, amelyen a középiskolások és felsőfokú tanulmányokat folytatók is megtalálják a hozzájuk illeszkedő lehetőségeket.
Erste Bank designváltás 2019. augusztus 15. | Online toborzás
Elkészítettük az Erste Karrier oldalának új designját. A megújult oldalon megismerhetjük, hogy mi az a #higgymagadban Faktor és milyen az Erste Banknál dolgozni, a megújulás eredményeként az állások közötti keresést egyszerűen használható szűrési lehetőségek teszik még felhasználóbarátabbá.
Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút Karrier Portál 2019. augusztus 15. | Online toborzás
A GYSEV Zrt. a Karrier Portál mellett döntött, elkészült részükre a szoftver teljes körű személyre szabása. A GYSEV Zrt. Magyarországon és Ausztriában működő vasúti pályahálózatot fenntartó és üzemeltető integrált vasúttársaság.
Profession.hu weboldal 2019. július 3. | Weboldal készítés
2013. óta veszünk részt a piacvezető állásportál, a Profession.hu fejlesztésében. Ennek a közös munkának volt egy újabb sikeres állomása a portál megjelenésének módosítása, amelyre 2015. után immáron másodszor volt lehetőségünk. A design terveket a Melkweg Digital készítette.
Aegon Karrier Portál 2019. július 2. | Online toborzás
Elindult az Aegon új Karrier oldala és a toborzási és kiválasztási folyamataikat támogató Karrier Portál használata. Az Aegon Magyarország a világ 10 legnagyobb biztosítócsoportjának tagja, a magyarországi biztosítási piac meghatározó szereplője.
Accor Hotels karrierportál indulás 2019. május 20. | Online toborzás
Az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Európa és a világ egyik legnagyobb vállalata az utazás, a turizmus és a szolgáltatások területén, magyarországi leányvállalata, az Accor Hotels is a Karrier Portált választotta.
KÉSZ Karrier Portál 2019. április 16. | Online toborzás
Bevezetésre került a Karrier Portál toborzási és kiválasztási rendszere a KÉSZ Csoport részére. A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja, nemzetközi projektjei, stabil piaci helyzete és innovatív üzleti politikája kiemeli a hazai versenytársak köréből.
PÉTÁV online ügyfélszolgálat 2019. február 25. | Online ügyfélszolgálat
Átadtuk a PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. online ügyfélszolgálati oldalát, amely vállalat irányítási rendszerhez kapcsolódóan könnyíti meg az ügyfelek online ügyintézését.
Fétis Kft. 2019. február 7. | Online toborzás
A nexum Karrierportálja a nagyvállalatok mellett, a KKV szektor szereplőinek is gyors és költséghatékony megoldást tud nyújtani. Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója, a Fétis Kft. is a nexum Karrierportálját választotta.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. 2019. január 7. | Online toborzás
A UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. a szoftver moduláris felépítése miatt választotta a nexum Karrierportálját, ezáltal lehetőségük lesz lépésenként bővíteni a funkcionalitást. Ez a nagyfokú rugalmasság biztosítja számukra, hogy a HR terület gyorsan reagáljon a vállalat és a munkaerőpiac változó igényeire.
Envirotis Karrier Portál indulás 2018. december 10. | Online toborzás
Az Envirotis Holding Zrt. vezető szerepet tölt be a magyar környezetvédelmi piacon. A most bevezetett toborzási rendszerük magában foglalja a pozíció jóváhagyási, kiválasztási és beléptetési folyamatokat, így teljes megoldást nyújt a munkaerőigényléstől a dolgozó csatlakozásáig.
EuroFamily 2018. szeptember 3. | Online toborzás
A dinamikusan fejlődő EuroFamily 49 üzletébe, a Központi irodába, valamint a Logisztikai központjába egyaránt a nexum Karrier Portál oldalán toboroz, legyen szó eladói, vagy vezetői pozícióról. A HR osztály munkatársai mellett, a mintegy 70 vezető is ebben a zárt rendszerben fogadja a jelentkezőit, megfelelve a GDPR támasztotta követelményeknek.
Generali Biztosító 2018. augusztus 1. | Online toborzás
A Generali Biztosító és vállalatai számára bevezetésre került a Karrier Portál Enterprise csomagja. A rendszer magában foglalja a pozíció jóváhagyási, kiválasztási, ajánlatadási és beléptetési folyamatokat, így end-to-end megoldást nyújt a munkaerőigényléstől a dolgozó csatlakozásáig.
Groupama Biztosító designváltás 2018. július 5. | Online toborzás
A design elkészítésétől a megvalósításig kísértük a Groupama Biztosító Zrt. formabontó karrier oldalának elkészülését. Az oldal kiemelkedő eleme a biztosító HR branding videója, amely betekintést enged a Groupamás dolgozók mindennapjaiba.
Dreher designváltás 2018. június 19. | Online toborzás
A Dreher Sörgyárak Zrt. Karrier Portáljának megújítása magában foglalta a publikus oldal teljes megújítását és a backend funkciók kiterjesztését, magában foglalva a CV Parse szolgáltatás beépítését. A projekt során hangsúlyt kapott a Dreher munkavállalói életérzés közvetítése saját készítésű fotók, videók segítségével.
UPC Karrier Oldal facelift 2018. május 25. | Online toborzás
A UPC a megújult arculati irányvonalának megfelelően frissítette karrier oldalainak publikus megjelenését.
Intrum Justitia Karrier Portál 2018. május 12. | Online toborzás
Európa vezető követeléskezelési vállalata, az Intrum Justitia is a Karrier Portál mellett döntött. Az Intrum széles portfoliójával, innovatív megoldásokkal 24 országban áll megbízói rendelkezésre.
NKM Nemzeti Közművek Zrt. 2018. január 24. | Online toborzás
Átadtuk az NKM Nemzeti Közművek Zrt. online toborzási rendszerét, amely a nemzetikozmuvek.karrierportal.hu oldalon érhető el.
NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. 2018. január 11. | Weboldal készítés
Az ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt. 100%-os részvénycsomagja az NKM Nemzeti Közművek Zrt. tulajdonába került, ennek kapcsán adtuk át a vállalat megújult arculattal renelkdező weboldalát.
Hanon Systems Karrier Portál 2017. december 15. | Online toborzás
Hanon Systems Hungary Kft. is bevezette a nexum Karrier Portál megoldását. A koreai tulajdonú vállalat a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai vállalata, világszerte 40 gyártó üzemmel és 4 technológiai központjával, Magyarországon 1991-ben kezdte meg tevékenységét.
Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Partnerportál 2017. november 20. | Weboldal készítés
Az Égáz-Dégáz Zrt. cégünket bízta meg Partnerportáljának fejlesztésével, amelynek célja, hogy megkönnyítse a partnerekkel való kapcsolattartást, a naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.
MKB Karrier Portál 2017. november 14. | Online toborzás
A banki szféra kiemelkedő szereplője, az MKB Bank Zrt. is a Karrier Portált választotta toborzási és kiválasztási feladatainak menedzselésére. Az MKB Bank Magyarország meghatározó bankjaként innovatív és magas színvonalú megoldásaival támogatja a vállalati és lakossági ügyfelek céljainak megvalósítását.
Autoflex-Knott Kft. weboldal 2017. október 16. | Weboldal készítés
Megújítottuk az Autoflex-Knott Kft. webáruházát, ahol új letisztult termékstruktúra és modern, reszponzív felület várja a látogatókat. Az utánfutó alkatrész piac kiemelkedő szereplőjét több mint 10 éve tudhatjuk partnereink között.
Elmű új design 2017. július 30. | Online ügyfélszolgálat
Részt vettünk az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. több online ügyfélszolgálati portáljának (ELMŰ-ÉMÁSZ Versenypiac, Egyetemes szolgáltatás, ELMŰ Hálózat, ÉMÁSZ Hálózat) az arculati megújításában.
Jelentkezés Profession profillal 2017. június 13. | Online toborzás
A Profession.hu Kft-vel együttműködve elkészült a toborzási-kiválasztási szoftver piacon egyedülálló, Karrier Portálba integrálható Profession Passport szolgáltatás, amelynek segítségével a jelentkezők egyetlen gomb megnyomásával jelentkezhetnek a Profession-ös profiljukkal a Karrier Portálba. A Profession profilban megadott adatokkal automatikusan előtöltjük a jelentkezői/regisztrációs űrlapot, ezzel tovább minimalizálva a pályázás jelentkező oldali időigényét. A szolgáltatást ügyfeleink közül már a Raiffeisen Bank Zrt. használatba is vette.
WHC Karrier Portál 2017. március 30. | Online toborzás
A WHC Csoport az elmúlt több mint 25 évben gazdasági és HR tanácsadásra specializálódott, tevekénységüket immáron a Karrier Portál 5.0-ás verziója támogatja. A WHC az ország egyik legnagyobb tanácsadó irodájaként széleskörű és magas színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.
Pénzjegynyomda Karrier Portál 2017. március 7. | Online toborzás
A Pénzjegynyomda Zrt.-t köszönthetjük Karrier Portál ügyfeleink között. A társaság egyike a legrégebben alapított magyarországi vállalatoknak, 1926-ban elsősorban a hazai bankjegyek, valamint biztonsági nyomdai termékek előállítása céljából alapították.
Raiffeisen Karrier Portál 2017. február 1. | Online toborzás
A Raiffeisen Bank is a Karrier Portál 5.0-át választotta. A bankszektor meghatározó szereplője eredményeit a 67 bankfiókban és a központi egységekben dolgozó 2300 magasan képzett munkatársával, folyamatos hatékonyságjavítással, innovatív termékek bevezetésével éri el, mindvégig szem előtt tartva az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását.
NIF Zrt. Közbeszerzési rendszer 2017. január 2. | Egyedi alkalmazásfejlesztés
A közbeszerzési törvény 2017-es változásával összhangban adtuk át a NIF Zrt. elektronikus közbeszerzési oldalát. A közbeszerzési dokumentumok a portálról korlátozások nélkül, ingyenesen és teljes körűen érhetőek el.
Tarol a CV Parse 2016. október 31. | Online toborzás
A nexum saját fejlesztésű adatkinyerő szolgáltatása támogatja több partnerünk on-line toborzását is. A pályázóknak elegendő feltölteni az önéletrajzukat, és a kitöltendő űrlapokat a CV-ből kinyert adatokkal előtöltjük, ezzel segítve a gördülékeny pályázást. Többek között a Bárdi Autó magyarországi, a DM, az Egis, az Erste Bank, a Fundamenta, a Groupama Biztosító, a Heineken, a JOB, a Knorr-Bremse, az NN Biztosító‎, a Passion 4 Work, a Suzuki és a Waberer's online toborzási rendszerét egészíti ki. További információ CV Parse szolgáltatásunkról a weboldalunkon.
Karrier Portál 5.5 2016. szeptember 28. | Online toborzás
Meglévő partnereink közül egyre többen szavaznak ismét bizalmat a Karrier Portálnak azzal, hogy szoftverünk legfrissebb verzióját választják. A Karrier Portál 5.5 felhasználói között tudhatjuk most már az Egis, Fundamenta, Groupama Biztosító és a Suzuki on-line toborzási rendszerét is!
Új arculat a DM-nél 2016. augusztus 22. | Online toborzás
Elkészült a DM új karrier oldala. A vállalat munkáltatói márkájának magas színvonalát a folyamatos innovációs törekvések mellett az elnyert számos munkáltatói díj is tükrözi.
Bárdi Autó Karrier Portál 2016. július 20. | Online toborzás
Újabb tagokkal bővült a nexum Karrier Portál felhasználóinak tábora. Most már a Bárdi Autó magyarországi és romániai toborzási és kiválasztási folyamatait is a Karrier Portál támogatja. A Bárdi Autó Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, a hazai és nemzetközi autóalkatrész piac meghatározó szereplője.
FHB Karrier Portál 2016. június 6. | Online toborzás
Karrier Portálos ügyfeleink között köszönthetjük az FHB Bank Zrt.-t. A kereskedelmi bank 43 fiókja és online csatornái országszerte összesen 200 ezer lakossági és 12 ezer vállalati számlához kapcsolódó ügyféligényt szolgál ki, és számos további kapcsolódó vagy a cégcsoport egyéb tagjai által kínált szolgáltatást is nyújt.
Távmunka weboldal 2016. május 26. | Weboldal készítés
Átadtuk a Profession.hu Kft. tavmunkamozgalom.hu weboldalát, amely Magyarország vezető állásportáljának kezdeményezését hivatott támogatni. A mozgalom és az oldal célja, hogy minél több munkavállalóhoz és munkaadóhoz eljuttassa a távmunka intézményét, ezáltal a hátrányos helyzetben lévő álláskeresőket munkához juttassa.
Új arculattal toboroz a Lufthansa 2016. április 28. | Online toborzás
„Repülj velünk az IT világába!” – megújítottuk a Lufthansa karrier oldalát. A letisztult tartalommal és modern megoldásokkal felfrissített oldal teljes körűen informálja az érdeklődőket, e mellett mobilról és asztali eszközökről is felhasználóbarát pályázási lehetőséget biztosít.
NN Biztosító Karrier Portál 2016. április 1. | Online toborzás
Az NN Biztosító Zrt. is csatlakozott a Karrier Portált használó ügyfeleink táborához. Az NN Biztosító a globális NN Csoport tagja, mely jelenleg 18 országban van jelen. Az NN Biztosító volt az első kizárólag életbiztosítást kínáló vállalat Magyarországon, 1997 óta pedig piacvezető a magyar életbiztosítási piacon.
Profession Services weboldal 2016. január 26. | Weboldal készítés
Átadtuk a Profession.hu Kft. professionservices.hu weboldalát, amely a legnagyobb hazai állásportál toborzás-támogató szolgáltatásainak bemutatására született.
ENKSZ ügyfélszolgálat 2016. január 6. | Online ügyfélszolgálat
ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. lett a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.-ből. Ennek apropóján adtuk át az új ügyfélszolgálati oldalt, valamint az ENKSZ Android és iOS alkalmazásokat.
NIF weboldal 2015. december 15. | Weboldal készítés
Átadtuk a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. új, tartalomkezelő rendszerrel támogatott, reszponzív kialakítású weboldalát. A NIF 2007 óta látja el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából feladatait a gyorsforgalmi utak, közutak és vasútfejlesztés területén.
K&H Karrier Portál 2015. december 9. | Online toborzás
Átadásra került a K&H megújult megjelenésű, kétnyelvű karrier oldala. A K&H ezzel együtt a toborzási rendszerünk legfrissebb verziójára is váltott, amely számos, a regisztrációs folyamatot leegyszerűsítő funkcióval bővült.
JOB Karrier Portál 2015. szeptember 10. | Online toborzás
Új, dinamikus és modern arculatot kapott a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. karrier oldala. A megjelenésében jelentősen megváltozott oldal mellett az általuk használt toborzási rendszer is frissült a Karrier Portál legújabb verziójára.
Passion 4 Work Karrier Portál 2015. szeptember 9. | Online toborzás
Karrier Portál ügyfeleink között köszönthetünk egy újabb személyzeti szolgáltató céget, a Passion 4 Work-ot. A P4W egy dinamikusan fejlődő cégcsoport, mely Magyarország mellett Romániában, Olaszországban és Franciaországban is végez komplex személyzeti szolgáltatást.
Logiscool Szeged - Élemény, alkotás, programozás 2015. szeptember 8. |
A nexum gondozásában elindult a Logiscool szegedi, élmény alapú programozó iskolája. A gyerekeknek már természetes, hogy számítógépet, mobilt és tabletet használnak, interneteznek, játszanak és appokat töltenek le. Miért ne ismerhetnék meg a játékokat és applikációkat a másik oldalról? A Logiscool célja, hogy a 7-17 éves gyerekeket játékos, kreatív feladatokon keresztül bevezesse a programozás világába. Bővebb információ és jelentkezés őszi kurzusainkra és nyílt napjainkra itt.
24.hu weboldal 2015. szeptember 4. | Weboldal készítés
A Central Médiacsoport Zrt. felkérésére vettünk részt a hir24.hu portál megújításában. Feladatunk elsősorban a front-end felületek kivitelezése és a reszponzív megjelenés megvalósítása volt. Az oldal szeptembertől 24.hu néven új, letisztult arculattal fogadja látogatóit.
Heineken Hungária weboldal 2015. július 6. | Weboldal készítés
Megújult a Heineken Hungária, a hazai sörpiac meghatározó szereplőjének weboldala. Az oldal a reszponzív kialakításnak köszönhetően mobil eszközökről is könnyedén böngészhető.
Heineken Hungária Online Toborzás 2015. május 27. | Online toborzás
Örömmel jelentjük, hogy immáron a nexum Karrier Portál legújabb 5.5 verziója támogatja a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.-t a legjobb szakemberek kiválasztásában. A több mint 120 éves tapasztalattal rendelkező, tradíciókat őrző vállalat elkötelezettje a magas szaktudásnak és minőségnek, termékei a magyar sörpiac meghatározó szereplői.
Knorr-Bremse Karrier Portál 2015. április 27. | Online toborzás
Immáron harmadik alkalommal, a Knorr-Bremse újra a nexum toborzási szoftverének legújabb, közösségi média funkciókkal is rendelkező verzióját választotta. A Knorr-Bremse az egyik legrégebbi Karrier Portált használó ügyfelünk, aki már 2004 óta aktív felhasználója toborzási szoftverünknek.
Profession.hu weboldal 2015. március 4. | Weboldal készítés
Több tucat sikeres fejlesztési projektet követően adtuk át Magyarország vezető állásportáljának a Profession.hu -nak új weboldalát. Könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát felület, áttekinthetőség és letisztultság - ilyen az új Profession.hu. A design terveket Ferenci Imre készítette.
National Geographic weboldal 2014. december 3. | Weboldal készítés
A Central Médiacsoport Zrt. megbízásából készítettük el a National Geographic új, mobil eszközön futtatva reszponzív, SenseNet portál-technológiára épített weboldalát.
nexum karácsonyi játék 2014. november 28. | Játék fejleszés
A nexum-t már elérte az ünnepi hangulat, ennek köszönhetően el is készült az idei karácsonyi játékunk Android változata. A Ping Jump lényege, hogy a pingvint minél magasabbra juttassuk, és megakadályozzuk, hogy a vízbe essen. A játék már letölthető a Play Áruházból. Sok sikert kívánunk hozzá!
Rossmann Online toborzás 2014. november 10. | Online toborzás
Mostantól a Karrier Portál támogatja a Rossmann Magyarország Kft. toborzási folyamatait is. A Rossmann 1993 óta van jelen Magyarországon, azóta már közel 200 üzletre nőtt a bolthálózatuk.
ALFÖLDVÍZ Online ügyfélszolgálat 2014. október 8. | Online ügyfélszolgálat
Átadtuk Magyarország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójának, az ALFÖLDVÍZ Zrt.-nek az online ügyfélszolgálati oldalát. Az ALFÖLDVÍZ Zrt. jelenleg 300 000 lakos víziközmű-ellátását biztosítja.
Fundamenta-Lakáskassza Online toborzás 2014. szeptember 29. | Online toborzás
Mostantól a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. is a Karrier Portál segítségével toboroz. A Fundamenta-Lakáskassza a lakossági ügyfelek számát tekintve a legnagyobb magyarországi hitelintézetek egyike. A dinamikus fejlődésen felül az utóbbi években számos szakmai elismerésben is részesült, például többször elnyerte a Superbrands és Business Superbrands díjakat.
Technet és Mobilport weboldal 2014. augusztus 12. | Weboldal készítés
Átadtuk a Central Médiacsoport Zrt. új, reszponzív felülettel rendelkező Technet és Mobilport oldalait. A két oldal mostantól a Hír24 hírportál alrovataként működik tovább, de természetesen elérhető az eddig megszokott technet.hu és mobilport.hu címekről is.
OVB játék 2014. július 31. | Játék fejleszés
Átadtuk az OVB Vermögensberatung Kft. Tűz-Víz-Betörő című játékát, amely HTML5 alapokon webes és tabletre optimalizált verzióban készült el. Az OVB 1992 óta van jelen Magyarországon, azóta több mint 271 000 elégedett ügyfelet tudhat magáénak.
Cosmopolitan mobil weboldal 2014. június 19. | Mobil fejlesztés
Cégünk készítette el a Hearst Sanoma Budapest Kft. megbízásából a cosmopolitan.hu mobil eszközökre optimalizált, reszponzív oldalait.
Egis Gyógyszergyár Zrt. Online toborzás 2014. május 29. | Online toborzás
Az Egis Gyógyszergyár Zrt., Magyarország és Közép-Kelet Európa egyik vezető gyógyszergyára is a Karrier Portál mellett tette le a voksát. Az Egis több mint százéves gyógyszergyártói tapasztalatot tudhat a háta mögött, termékei Magyarország mellett a világ több mint 60 országában kaphatók.
Waberer's International Online toborzás 2014. május 28. | Online toborzás
Immáron a Waberer's International Zrt. is a nexum Karrier Portál megoldását választotta sokrétű toborzási folyamatainak támogatásához. A Waberer's International Zrt., Közép-Kelet Európa legnagyobb fuvarozási és szállítmányozási nagyvállalata több, mint 65 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.
Hungerit weboldal 2014. február 12. | Weboldal készítés
Új arculattal, egyszerűsített navigációval és weboldal struktúrával várja látogatóit a Hungerit Zrt. vállalati weboldala
TV24 weboldal 2014. január 20. | Weboldal készítés
Megújítottuk a Sanoma Media Budapest tv műsor oldalát, a TV24.hu-t. A reszponzív kialakításnak köszönhetően az oldal asztali és mobil eszközök széles skáláján érhető el és böngészhető kényelmesen.
GDF SUEZ bankkártyás fizetés 2014. január 13. | Online ügyfélszolgálat
Új fejlesztésünknek köszönhetően a GDF SUEZ ügyfelei az online ügyfélszolgálati felületen már bank- vagy hitelkártyával is kiegyenlíthetik fennálló számlatartozásukat. Ezzel a biztonságos és kényelmes fizetési móddal egyszerűen és gyorsan lehet gondoskodni a gázszámla időben történő kiegyenlítéséről.
Tesco Online toborzás 2014. január 9. | Online toborzás
Átadtuk a Tesco Kisformátum oldalt, amely a Tesco Karrier oldalának a kistestvére. A kisformátum a Tesco Expressz üzleteit foglalja magában. Az oldal arculatának elkészítését a Tesco partner cége vállalta.
Mozi24 weboldal 2013. december 11. | Weboldal készítés
Megújítottuk a Sanoma Media Budapest filmes oldalát, a Mozi24.hu-t. A portál új tartalmi fókusszal, koncepcióval és dizájnnal indult újra, a mozik műsorkínálata mellett filmadatbázisként és filmes híroldalként lépett a piacra.
dm drogerie markt Online toborzás 2013. november 18. | Online toborzás
A dm drogerie markt a nexum Karrier Portál megoldása mellett döntött toborzási folyamatainak megvalósításához. A nemzetközileg is elismert dm több, mint 20 éve van a hazai piacon, jelenleg 260 üzlettel rendelkezik Magyarországon.
Sberbank Online toborzás 2013. november 1. | Online toborzás
Új név, új arculat. Átadásra került a Sberbank Magyarország megújult karrier oldala. A Magyarországi Volksbank Zrt. 2013. november 1-től a Sberbank Magyarország Zrt. nevet viseli, ennek megfelelően megújult oldallal várják az érdeklődő pályázókat.
National Instruments Online toborzás 2013. szeptember 17. | Online toborzás
Átadtuk az austini (Texas, USA) székhelyű National Instruments új, 8 kelet- és közép-európai ország állásajánlatait összefogó toborzási rendszerét. Az NI több mint 50 országban van közvetlenül jelen, Magyarországon több mint 1100 alkalmazottnak a munkaadója.
Lufthansa Systems Online toborzás 2013. szeptember 6. | Online toborzás
2004-es bevezetése után a Lufthansa Systems ismét a Karrier Portált választotta toborzási feladatainak végrehajtására. Az 5-ös verziót reszponzív felületek és egyedi, testre szabott front-end megoldások jellemzik.
Sanoma weboldal 2013. szeptember 2. | Weboldal készítés
Új arculattal jelentkezik a Sanoma Media Budapest. Az arculatváltás folyamatában a vállalati weboldal átalakítására is sor került, amelyet cégünk - Balogh Balázs tervei alapján - SenseNet portál-technológiára építve hozott létre.
Suzuki Online toborzás 2013. augusztus 6. | Online toborzás
A Magyar Suzuki Zrt., a Suzuki Motor Corporation leányvállalatok közül a világon elsőként jelentkezett önálló karrier oldallal. A Magyarországon is több ezer alkalmazottat foglalkoztató japán autógyár is a Karrier Portált választotta.
Alföldvíz weboldal 2013. június 21. | Weboldal készítés
Átadtuk Magyarország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójának, az ALFÖLDVÍZ Zrt.-nek a weboldalát. A közel hatvan esztendős társaság jelenleg 300 000 lakos víziközmű-ellátását biztosítja. Az oldal új, korszerű menü megjelenéssel, reszponzív designnal készült el.
Karrier Portál weboldal 2013. április 8. | Weboldal készítés
Online toborzási sikertermékünk a Karrier Portál immáron önálló weboldalon és tartalommal érhető el a karrierportal.hu címen.
Erste Bank Online toborzás 2013. március 22. | Online toborzás
Az Erste Bank is áttért a Karrier Portál 5-ös verziójára, és a szoftver frissítésével új arculatot is kapott a karrier oldal. Az Erste Bank immáron hetedik éve, 2007 óta használja a nexum toborzási megoldását.
Groupama Garancia Biztosító Online toborzás 2013. március 19. | Online toborzás
Újabb Karrier Portál került átadásra. A Groupama toborzási rendszere a nemrég átadott karrierportal.hu weboldal domain nevén, a groupamagarancia.karrierportal.hu címen érhető el. A Groupama Garancia Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, valamint 150 fiókból álló hálózatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője.
TESCO frissdiplomás weboldal 2013. február 25. | Weboldal készítés
A TESCO-Global Áruházak Zrt. megbízásából újítottuk meg a 2010-ben átadott TESCO Frissdiplomás Program weboldalát, amely a TESCO 19 különböző pályakezdő programját mutatja be.
UPC Online toborzás 2013. február 22. | Online toborzás
A UPC Magyarország is a nexum toborzási rendszerét, a Karrier Portált választotta. Az aktuális állásajánlatok mellett elérhetőek a gyakornoki, valamint az alvállalkozóként vállalható üzletkötői lehetőségek is. A UPC Magyarország piacvezető integrált televíziós, szélessávú internet- és telefonszolgáltató.
Internet-X weboldal 2012. december 20. | Weboldal készítés
Elkészítettük a békéscsabai székhelyű, Békés megyében tevékenykedő Internet, kábel TV és telefon szolgáltató, az Internet-X Magyarország Kft. weboldalát.
VALDOR Disney Mesés Falatkák Facebook rajongói oldal 2012. december 20. | Facebook fejlesztés
A HUNGERIT Zrt. megbízásából készítettük el a cég prémium márkás termékcsaládjához tartozó, VALDOR Disney Mesés Falatkák Facebook rajongói oldalát. A fejlesztéshez kapcsolódóan Facebook kampány létrehozása és optimalizálása is a feladatunk volt.
GDF SUEZ iOS alkalmazás 2012. november 8. | Mobil fejlesztés
Android után iOS-re is a nexum készítette el a GDF SUEZ hivatalos alkalmazását. A társaság ügyfelei immáron iOS operációs rendszerű okos telefonokon és táblagépeken is elérhetik a weben és Android-on már megismert és megszokott, legfontosabb online ügyfélszolgálati funkciókat.
HEINEKEN Hungária weboldalak 2012. november 7. | Weboldal készítés
A HEINEKEN Hungária idén ötödik alkalommal indítja útjára Sopron és Martfű város civil kezdeményezéseit támogató programját. A két program weboldalát a HEINEKEN Hungária új arculatához kapcsolódóan újítottuk meg.
INVITEL Online Toborzás 2012. október 8. | Online toborzás
Online toborzási feladatainak megvalósítására az Invitel is a nexum Karrier Portál megoldását választotta. Az Invitel Zrt. több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac meghatározó szereplője, a magyarországi TOP 200 vállalatból a 21. legeredményesebb és a 4. leghatékonyabb cég.
https://karrier.invitel.hu
MOL Flash játék 2012. szeptember 30. | Játék fejlesztés
A MOL Nyrt. részére készítettünk interaktív, flash technológiával készült játékot, amely egyszerűsített, látványos formában szemlélteti az olajkutatás fázisait. A játék iparági kiállítások, vásárok és konferenciák alkalmával biztosít tartalmat a MOL standokon.
JOB Online Toborzás 2012. július 24. | Online toborzás
Magyarország egyik legismertebb személyzeti tanácsadó cége, a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft., a rehabjob.hu után ismét a nexum megoldását választotta online toborzásra. A karrier.job.hu címen elérhető rendszer XML kommunikáció segítségével kapcsolódik a nagyobb hazai állásportálokhoz és ott automatikusan megjeleníti a szoftverbe feltöltött álláshirdetéseket.
Dreher Online Toborzás 2012. július 10. | Online toborzás
A Dreher Sörgyárak Zrt. is váltott és toborzási rendszerünk legfrissebb, kereső optimalizált és közösségi média funkciókkal is kiegészített, 5-ös verzióját használja. A Dreher a hazai söripar alapítója, meghatározó szereplője, termékeit fogyasztók milliói kedvelik és ismerik.
Magyar Nemzeti Bank Toborzás 2012. július 4. | Online toborzás
Újabb 5-ös verziójú Karrier Portált adtunk át, ezúttal a Magyar Nemzeti Bank részére. Toborzási rendszerünk integrálásra került az MNB megújult arculatú portál rendszerébe. Az oldal a toborzas.mnb.hu címen érhető el.
Dalkia online ügyfélszolgálat 2012. május 15. | Online ügyfélszolgálat
A Dalkia Energia Zrt. távhőire vonatkozó aloldal kialakítását végeztük el. Az online ügyfélszolgálati rendszeren többek közt elérhető a mérőállás bejelentés, a szerződéses adatok és a számlaegyenleg megtekintése is. A társaság jelenleg 67 000 lakás távfűtését biztosítja leányvállalatain és régióközpontjain keresztül. A rendszer ügyfélbarát módon segíti az online ügyintézést.
Szkaliczki weboldal 2012. május 4. | Weboldal készítés
Elkészítettük a Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft. weboldalát. A magyar tulajdonban levő orosházi vállalkozás 1992 óta része a hazai és nemzetközi műanyagipari vérkeringésnek.
BorsodChem weboldal 2012. április 10. | Weboldal készítés
Az április 17-én kezdődő UTECH Europe kiállítás kapcsán készítettük el a BorsodChem Zrt. és a Wanhua Industrial Group közös weboldalát. A mikrosite célja, hogy megkönnyítse a kommunikációt a vevők és a két vállalat kollégái között egy online meeting kezelő rendszer támogatásával.
HEINEKEN Hungária weboldal 2012. március 2. | Weboldal készítés
A vállalat arculatváltásával párhuzamosan megújítottuk a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., heinekenhungaria.hu címen elérhető corporate weboldalát is.
Marketing Store weboldal 2012. február 24. | Weboldal készítés
A marketing kiszervezéssel és marketing tanácsadással foglalkozó Marketing Store Kft. bemutatkozó weboldalát készítettük el.
Toborzunk! 2012. február 15. | Karrier
Cégünk PHP fejlesztőket és Adminisztrációs munkatársat keres szegedi irodájába. Infó és jelentkezés a karrier.nexum.hu címen.
Volksbank Online Toborzás 2012. február 2. | Online toborzás
Átadtuk az első 5-ös verziójú Karrier Portált a Magyarországi Volksbank Zrt.-nek. Követve a Volksbank nemzetközi arculati elvárásait az átadott, új toborzási rendszer arculatában is teljesen megújult.
ÁRKÁD Játék weboldal 2011. szeptember 12. | Márkasite, promóciós oldal
A rövidesen nyíló ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont promóciós oldalát közösen készítettük el a Marketing Store Kft.-vel. Az oldal a www.arkadjatek.hu címen érhető el.
Égáz-Dégáz Földgázelosztó weboldal 2011. szeptember 5. | Weboldal készítés
Számos új tartalommal és alkalmazással bővült az Égáz-Dégáz-Földgázelosztó Zrt. arculatában is megújított vállalati weboldala.
Carlo Goedert weboldal 2011. augusztus 19. | Weboldal készítés
Carlo Goedert luxemburgi közjegyző többnyelvű weboldalának elkészítésére kaptunk felkérést. Az elkészült honlap a www.cgoedert.lu címen érhető el.
GDF SUEZ Android alkalmazás 2011. július 14. | Mobil fejlesztés
A nexum készítette el a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. hivatalos Android-alkalmazását, amelynek segítségével a társaság ügyfelei okostelefonon is elérhetik a weben már megismert és megszokott, legfontosabb online ügyfélszolgálati funkciókat. Jelenleg az alábbi funkciók érhetőek el okostelefonon: mérőállás-bejelentés, diktálási időszak lekérdezése, korábbi mérőállások listája, GPS-szel támogatott ügyfélszolgálat kereső.
Lombard Direkt weboldal 2011. július 12. | Weboldal készítés
Elkészítettük partnerünk, a Lombard Lízing Zrt. új, lombarddirekt.hu weboldalát. A honlapon az ügyfelek általános finanszírozással kapcsolatos információkhoz juthatnak, törlesztő részletet kalkulálhatnak, megállapíthatják eladni kívánt járművük értékét.
REHABJOB.HU Állás és Információs portál 2011. május 27. | Online toborzás
Átadtuk a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. rehabilitációs munkaerő-közvetítéssel foglalkozó üzletágának weboldalát. Az oldal a rehabjob.hu címen érhető el.
GDF SUEZ online ügyfélszolgálat 2011. március 18. | Online ügyfélszolgálat
Komplett használhatósági elemzés és audit után, a GDF SUEZ Magyarország online ügyfélszolgálati oldalán teljes használhatósági és strukturális, részben pedig arculati átalakítást végeztünk.
Zizu kedvence Facebook rajongói oldal 2011. február 9. | Facebook fejlesztés
A HUNGERIT Zrt. megbízásából elkészítettük a cég prémium márkás termékcsaládjához tartozó, VALDOR Zizu kedvencének Facebook rajongói oldalát, amely elsősorban a kisebbek érdeklődésére tarthat számot.
Sanoma Budapest Online Toborzás 2011. január 25. | Online toborzás
A Sanoma Budapest Zrt. jelentősen átalakított karrier oldala cégünk új, onboarding funkcióval bővített toborzási rendszerével és megváltozott arculattal került átadásra.
GDF SUEZ weboldal 2011. január 19. | Weboldal készítés
Látogatottsági adatok és usability vizsgálatok alapján újraterveztük, és jelentősen átalakítottuk a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. honlapjának nyitóoldalát.
www.gdfsuez-energia.hu
Magyar Nemzeti Bank Online Toborzás 2010. december 15. | Online toborzás
A Magyar Nemzeti Bank dizájnváltásához kapcsolódóan átadtuk megrendelőnk számára toborzási rendszerének új, a megváltozott arculathoz igazított felületét.
Knorr-Bremse Online Toborzás 2010. december 1. | Online toborzás
Megújult a Knorr-Bremse állásportálja, a www.joinus.hu. A megjelenésében is jelentősen megváltozott oldal mögé toborzási rendszerünk jelentősen tovább fejlesztett, legújabb verziója került beillesztésre.
www.joinus.hu
Gergely Gasztronomi weboldal 2010. szeptember 27. | Weboldal készítés
A Gergely Gasztronomi Kft. cégünket bízta meg 2006 óta üzemelő weboldala frissítésével. A megújult oldal méltó reklámfelületet nyújt a cég tésztás termékeinek friss, impozáns ételfotóival valamint receptjeivel, továbbá hasznos tanácsokkal is szolgál az egészséges táplálkozáshoz.
www.gergelygasztronomi.hu
Szegedi Vízmű online ügyfélszolgálat 2010. július 14. | Online ügyfélszolgálat
Cégünk újabb online ügyfélszolgálati megoldást adott át, ezúttal a Szegedi Vízmű részére. Regisztrált felhasználóknak lehetősége van többek közt időpontfoglalásra ügyintézéshez, számlaegyenleg lekérdezésre, befizetések követésére, vízmérőállás bejelentésére, számlamásolat kérésre.
GDF SUEZ weboldal 2010. július 5. | Weboldal készítés
Az anyavállalat arculati elvárásainak megfelelő új megjelenéssel, új címen érhető el az Égáz-Dégáz Zrt. jogutódjának a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. új weboldala.
www.gdfsuez-energia.hu
GDF SUEZ online ügyfélszolgálat 2010. július 5. | Online ügyfélszolgálat
Új köntösben, de a korábban megszokott funkciókkal és tartalommal várja látogatóit a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. online ügyfélszolgálata.
ugyfelszolgalat.gdfsuez-energia.hu
TESCO online toborzás 2010. május 6. | Online toborzás
Több mint 21.000 munkavállalóval a TESCO-Global Áruházak Zrt. Magyarország egyik legnagyobb munkáltatójának online toborzási rendszerét fejlesztettük ki, amely a www.tesco-karrier.hu címen érhető el.
TESCO frissdiplomás-program 2010. március 25. | Weboldal készítés
A TESCO-Global Áruházak Zrt. - Magyarország piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca, amely a nemzetközi piacokon 14 országban és 3 kontinensen van jelen - 14 különböző frissdiplomás-programját bemutató weboldalát készítettük el.
www.tesco-frissdiplomas.hu
K&H Karrier Portál 2010. március 19. | Online toborzás
Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja, a K&H Bank és a K&H Csoport is a nexum Karrier Portált választotta online toborzási feladatai megvalósításához.
karrier.kh.hu
PICK promóciós oldal 2009. november 2. | Márkasite, promóciós oldal
Amszterdamtól Rómáig, Európa legszebb városaiban kísérhetjük figyelemmel Szentiványi Gábor, a PICK Ízdiplomata kulináris kalandozásait a TV2-ön. A műsorban látható filmek és receptek megtekinthetőek a most átadott PICK Ízdiplomata oldalon
Akkreditált klaszterek pályázat 2009. október 6. | Pályázatok
Sikerrel pályáztunk az Akkreditált klaszterek vállalati innovációjának támogatása (GOP-2008-1.3.1/B) konstrukcióban. A támogatás segítségével az általunk fejlesztett Karrier Portált és a HR megoldásainkat új alapokra helyezzük, így magasabb minőségű és komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani.
Dalkia intranet 2009. szeptember 7. | Intranet megoldások
Több, mint 800 alkalmazott számára vált elérhetővé a mai napon a Dalkia Energia Zrt. intranet rendszere. A megoldás célja a cég összes dolgozójának gyors és hatékony informálása, a belső kommunikáció fejlesztése, a kollégák jobb megismerése, valamint a dolgozóktól érkező észrevételek, ötletek kezelése.
Égáz-Dégáz Internetes Ügyfélszolgálat 2009. július 1. | Online ügyfélszolgálat
Az Égáz-Dégáz Zrt. ismét cégünket bízta meg Internetes Ügyfélszolgálatának továbbfejlesztésével. A felhasználók ezentúl az Interneten keresztül tudnak személyes ügyintézéshez időpontot foglalni az ország 19 ügyfélszolgálati irodájába.
Volvo Car Finance weboldal 2009. május 29. | Weboldal készítés
Elkészítettük a Volvo Car Finance magyarországi képviseletének weboldalát. A képviseleti feladatokat megosztva az FCE Credit Hungária Zrt. és a Volvo Márkakereskedői hálózat közvetítésével a Lombard Lízing Zrt. cégek együttesen látják el.
Lánchíd Palota weboldal 2009. május 29. | Weboldal készítés
Megújult a Lánchíd Palota luxus irodaház weboldala. A korábbi weboldal stílusában, azonban megújult struktúrával és tartalommal került kialakításra az új oldal.
Heineken karrier szekció 2009. április 15. | Online toborzás
A Heineken Hungária Zrt. weboldala karrier szekcióval bővült, így az érdeklődők a vállalattal kapcsolatos információk mellett tájékozódhatnak a karrierlehetőségekről és a várható juttatásokról is.
BorsodChem weboldal 2009. február 19. | Weboldal készítés
Cégünk 2002. áprilisában adta át a BorsodChem Zrt. előző weboldalát, amely hét éven át szolgálta Közép-Kelet-Európa meghatározó vegyipari szereplőjét. A most újonnan átadott oldal hasonló tartalommal és funkcionalitással, de megújult arculattal és felépítéssel fogadja látogatóit.
Lombard visszaszármaztatott eszközök 2009. február 18. | Weboldal készítés
Új arculatot kapott a Lombard Lízing Zrt. visszaszármaztatott eszközeit bemutató oldala, a bevizsgaltauto.hu. Az átalakítás során új funkciók is bevezetésre kerültek, továbbá az oldal immáron öt nyelven érhető el.
Égáz-Dégáz Internetes Ügyfélszolgálat 2009. február 3. | Online ügyfélszolgálat
Cégünk ügyfélszolgálati fejlesztésének újabb fejezete az Égáz-Dégáz Zrt. Internetes Ügyfélszolgálata. Az oldal közvetlen SAP kommunikációval biztosítja az ügyfelek alapvető információs igényeinek kiszolgálását, illetve a jövőben itt ismerkedhetnek meg az új piaci ajánlatokkal, akciókkal.
Új szegedi iroda 2008. december 5. | Történetünk
Új irodába költözünk!
2008. december 8-tól 3 szintes, 300 m2-es, modern környezetben folytatjuk munkánkat.
Új címünk: 6726 Szeged, Temesvári krt. 15.
Telefonszámaink és email elérhetőségeink nem változnak, postafiók címünk szintén változatlan!
Valdor márkaoldal 2008. november 3. | Márkasite, promóciós oldal
A Hungerit egyre népszerűbb termékének, a Valdor Zizu kedvencének promóciójához készítettünk el egy ajándék CD-t, melyen több Flash játék és Zizu dala is megtalálható. Egyúttal a Hungerit Valdor márka termékei is saját márkaoldalt kaptak.
Hungerit weboldal 2008. szeptember 3. | Weboldal készítés
A Hungerit Zrt. új honlapját készítettük el. Az oldalon részletes információk találhatók a vállalatról és a termékekről. A tartalmak célközönség szerinti szegmentálása segít, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább érdekes és fontos információkat.
www.hungerit.hu
Lombard honlap 2008. augusztus 14. | Weboldal készítés
Több, mint hét év sikeres együttműködés után a Lombard Lízing Zrt. ismét a nexum Magyarország Kft.-t választotta honlapjának megújítására. Az elkészült weboldalt letisztult arculat, áttekinthető felület, egyszerű, gyors és könnyű navigáció jellemzi.
Pfizer Karrier Portál 2008. augusztus 14. | Online toborzás
Karrier Portálunk újabb sikeres bevezetése a Pfizernél zárult le. A Pfizer az egyik legkomplexebb megoldást választotta, amely néhány újítás mellett a fejvadász modult is tartalmazza.
Dreher Karrier Portál 2008. augusztus 5. | Online toborzás
Cégünk fejlesztette és üzemelteti a Dreher Sörgyárak Zrt. Karrier oldalait. A Dreher Zrt. több mint másfél évszázados sörgyártói tapasztalattal, kitűnő márkái révén a magyar sörpiac meghatározó szereplője. Az oldal a karrier.dreherzrt.hu címen érhető el.
VALDOR Zizu promóciós oldal 2008. május 29. | Márkasite, promóciós oldal
A Hungerit Zrt. új, prémium minőségű VALDOR Zizu termékének önálló oldalát készítettük el. A Flash weboldal az online promóció gerincét adja, a gyerekeknek szórakozást, a felnőtteknek pedig információt szolgáltat a termékkel kapcsolatban.
Égáz-Dégáz weboldal 2008. április 11. | Weboldal készítés
Az anyavállalat, Gaz de France arculati elvárásainak megfelelően, átalakítottuk az Égáz-Dégáz Zrt. honlapját, amely változatlanul a www.egaz-degaz.hu címen érhető el.
Közlekedés-fejlesztési projekt weboldal 2008. február 22. | Weboldal készítés
Elkészült Szeged Európai Uniós támogatással létrejövő Közlekedés-fejlesztési projektjének weboldala. A honlapon a látogatók olvashatnak a tervekről, a beruházásról, tenderekről és az aktuális közlekedési információkról is tájékozódhatnak.
AccessPoint weboldala és webshop 2007. december 20. | Webáruházak
Megnyílt az AccessPoint Kft. új weboldala és webshopja, amely az SAP Business One ügyviteli rendszerével került teljes integrálásra. Az oldal a cég központi oldala is, így a termékek kezelése mellett a hírkezelés és hírlevél rendszer is segíti az érékesítési munkát.
Pfizer karrier portál 2007. november 30. | Online toborzás
A Pfizer amerikai gyógyszergyár magyarországi képviselete is karrier portálunkat választotta kiválasztási folyamatának megkönnyítésére. A bevezetést 2008 első negyedévére tervezzük.
Magyar Nemzeti Bank Karrier Portál 2007. október 12. | Online toborzás
A Magyar Nemzeti Bank meglevő SAP toborzási rendszerét cserélte le a nexum Karrier Portál megoldására. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy több pénzintézet után a Magyar Nemzeti Bankot is ügyfeleink és felhasználóink között tarthatjuk számon. Az oldal integrálásra került az MNB jelenlegi portál rendszerébe.
Autoflex-Knott bankkártyás fizetés 2007. szeptember 24. | Webáruházak
Továbbfejlesztettük az Autoflex-Knott Kft. webáruházát. Az oldalon a jövőben bankkártyás fizetési módot is választhatnak a vásárlók.
www.autoflex.hu
Autoflex-Knott webáruház 2007. szeptember 3. | Webáruházak
Megnyitottuk az Autoflex-Knott Kft. magyar nyelvű webáruházát, melyen keresztül számos, a katalógusban is szereplő termék megrendelhető. A webáruházban hamarosan bankkártyás fizetési lehetőség is elérhetővé válik.
www.autoflex.hu
Erste Bank online toborzás 2007. július 19. | Online toborzás
Az Erste Bank Nyrt. is cégünk Karrier Portál termékét használja online toborzási feladataihoz. A Karrier Portál üzemeltetését is cégünk biztosítja Budapesti szervertermében.
karrier.erstebank.hu
Szegedi Vízmű honlap 2007. július 6. | Weboldal készítés
Több, mint öt év sikeres együttműködésének köszönhetően a Szegedi Vízmű Zrt. ismét a nexum Magyarország Kft.-t választotta honlapjának megújítására. Az oldal tartalmának frissítéséhez nXeditor szoftverünk nyújt segítséget.
Égáz-Dégáz Földgázelosztó honlap 2007. június 20. | Weboldal készítés
Az EU direktívának és a földgázellátásról szóló törvénynek megfelelve az Égáz-Dégáz Zrt. jogilag külön vállalatba szervezte a földgázelosztói tevékenységét. Az újonnan létrehozott leányvállalat neve Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt., amely első ízben jelenik meg az Interneten önálló honlappal.
Heineken weboldal 2007. június 15. | Weboldal készítés
Heineken Hungária Nyrt.-re változtatta nevét a Brau Union Sörgyárak Nyrt., mellyel egy időben új honlap kialakítására is sor került. A honlapon a bővebb tartalom mellett a régi weboldal anyagai is megtalálhatók.
www.heinekenhungaria.hu
Autoflex-Knott weboldal 2007. május 10. | Weboldal készítés
A kecskeméti Autoflex-Knott Kft. új weboldalát készítettük el. A honlapon a termékek átláthatóbb bemutatására online katalógus is helyett kapott, mely hamarosan webáruházzal is bővül.
www.autoflex.hu
Scooby-Doo promóciós oldal 2007. április 27. | Márkasite, promóciós oldal
A PICK SZEGED Zrt. megbízásából elkészítettük az első kifejezetten gyerekeknek szóló hét tagú PICK Scooby-Doo termékcsaládot bemutató promóciós oldalt.
Noreg Üzletbiztonsági kalkulátor 2007. április 25. | Flash animációk, oldalak
A Noreg Információvédelmi Kft. felkérésére készítettünk el egy online kitölthető Üzletbiztonsági kalkulátort. A kérdőív kitöltésével bárki felmérheti, hogy vállalkozásának milyen szintű IT biztonsági megoldás javasolt.
Volksbank Karrier Portál 2007. március 30. | Online toborzás
Több nagyvállalat után a Volksbank is cégünk termékét, a Karrier Portált használja toborzási folyamatainak modern kezelésére. Az oldalt karrier.volksbank.hu címen cégünk üzemelteti.
Égáz-Dégáz gázmérőállás bejelentő felület 2007. február 13. | Online ügyfélszolgálat
Továbbfejlesztettük az Égáz-Dégáz Zrt. gázmérőállás bejelentő felületét, amely az adatokat közvetve a cég vállalatirányítási rendszeréhez továbbítja.
Égáz-Dégáz weboldal 2007. január 26. | Weboldal készítés
Átadtuk az Égáz Zrt. és a Dégáz Zrt. fúziója által létrejött új társaság, az Égáz-Dégáz Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság vállalati weboldalát.
FSG-Hungária Pneus-Expert partneri oldal 2007. január 23. | Weboldal készítés
Megnyitottuk az FSG-Hungária Kft. Pneus-Expert hálózatának partneri oldalait. A site célja a franchise hálózat tagjainak információval való ellátása, illetve kommunikációjának összefogása.
Új budapesti iroda 2007. január 15. | Történetünk
Új budapesti iroda

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy új irodába költözünk! 2007 február 1-től budapesti irodánk címe: XIII. kerület, Lehel u. 17BC I .emelet. Telefonszámaink és email elérhetőségeink nem változnak.
MSZ EN ISO 9001:2001 2006. december 12. | Történetünk
December elején MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezettünk be. Célunk, hogy munkánkat ügyfeleink elvárásainak megfelelően, folyamatosan átlag feletti színvonalon végezzük. Felülvizsgáltuk munkafolyamatainkat, módszereinket és megfogadtuk az auditálásra való felkészülés közben kapott tanácsokat.
Generali-Providencia karrier oldal 2006. november 11. | Online toborzás
Újabb Karrier Portál implementáció indult útnak. Várja a jelentkezőket a vállalatirányítási rendszerrel folyamatos szinkronban működő Generali-Providencia Zrt. karrier oldala is!
British American Tobacco toborzási oldal 2006. november 10. | Online toborzás
Megnyitottuk a British American Tobacco Hungary számára készült, a meglévő folyamatokhoz leginkább illeszkedő toborzási oldalt, amelynek kiemelt feladata a pályázókkal folytatott folyamatos, presztízsértékű kommunikáció.
Abroncs Kereskedőház honlap 2006. október 24. | Weboldal készítés
Megnyitottuk a magyar gumiabroncs piacon, számos területen piacvezető Abroncs Kereskedőház Kft. új honlapját. Az oldal tartalmának frissítéséről a nexum tartalomkezelő rendszere az nXeditor gondoskodik.
Sanoma Karrier Portál 2006. szeptember 12. | Online toborzás
A Sanoma Budapest Zrt. szintén Karrier Portál megoldásunkat választotta toborzási folyamatainak informatikai támogatásához. A rendkívül kellemes, teljesen egyedi arculat mellett a testre szabás során a rendszer számos új funkcióval is bővült.
Zwack B2B partner oldal 2006. augusztus 9. | B2B kereskedelmi megoldások
Elkészítettük a Zwack Unicum Zrt. B2B partner oldalait. A vállalatirányítási rendszerrel szinkronizált új alkalmazás segítségével a nagykereskedők on-line adhatják le rendeléseiket, naprakész raktár- és árinformációkat láthatnak az egyes termékekről, valamint részletes kimutatások állnak rendelkezésükre.
Soproni Terminál 2006. július 4. | Flash animációk, oldalak
A 2006-os VOLT Fesztiválra ismét a nexum szállította a Soproni Terminált, amelyen keresztül a látogatók többek közt elérhették a fesztivál teljes programját, illetve vendégkönyvi bejegyzések formájában megörökíthették élményeiket. Lehetőség VOLT a terminál kamerája segítségével képek küldésére is.
Lombard Karrier Portál 2006. június 14. | Online toborzás
Újabb Karrier Portál adaptáció készült el: karrier.lombard.hu. A Lombard egyedi megjelenéssel és a Karrier Portál legújabb szolgáltatásával, a postai levelek sablon alapú generálásával bővíttette ki az alapverziót.
SzKht honlap 2006. április 27. | Weboldal készítés
Hat év sikeres együttműködés után ismét bennünket választott a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. honlapjának megújítására. Az oldalon nXmodules szoftvercsomagunkból megtalálható a vendégkönyv, a dinamikus tartalomkezelő, a kereső és a dinamikusan kezelhető képtár is.
Human Rent honlap 2006. március 29. | Weboldal készítés
Elkészítettük hazánk vezető munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző vállalatának, a Human Rent Magyarország Kft.-nek új honlapját. nXeditor alkalmazásunk segítségével az oldal teljes egészében partnerünk által menedzselhető.
Human Rent Karrier Portál 2006. március 29. | Online toborzás
Az új weboldallal egy időben nyitottuk meg a Human Rent Magyarország Kft. számára testre szabott Karrier Portál megoldásunkat.
nexum Magyarország Kft. 2006. február 22. | Történetünk
Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy cégünk neve nexum Magyarország Kft.-re változott.
Árverési és licit rendszer 2006. február 10. | Egyedi alkalmazásfejlesztés
Megújult arculattal és árverési rendszerrel várja látogatóit a Lombard Pénzügyi és Lízing Rt. visszaszármaztatott gépjárműveit bemutató oldala.
www.bevizsgaltauto.hu
PICK SZEGED promóciós oldal 2006. február 1. | Márkasite, promóciós oldal
Megnyitottuk a PICK SZEGED Rt., "A Mi titkunk" című promóciós oldalát, amelynek célja az egyedi és titkos recept alapján készülő Hungaricum, a PICK Téliszalámi bemutatása. Az oldalhoz egy flash alapú logikai nyereményjáték is tartozik.
www.teliszalami.hu
DÉGÁZ és ÉGÁZ weboldal 2005. december 19. | Weboldal készítés
Kibővített tartalommal, új szolgáltatásokkal és egy átalakított, egyedi menürendszerrel várja látogatóit a DÉGÁZ és az ÉGÁZ Rt. weboldala.
PICK SZEGED promóciós oldal 2005. november 11. | Márkasite, promóciós oldal
A PICK SZEGED Rt. megbízásából elkészítettük "A szeletelt ünnepe" című karácsonyi promóció on-line változatát, a kampány szóróanyagai alapján.
Unilever toborzási rendszer 2005. november 9. | Online toborzás
November 9-én és 10-én a Budapesti Corvinus Egyetemen - közismert nevén "Közgázon" - tartották az év egyik legnagyobb hazai állásbörzéjét. Ezzel kapcsolatban újítottuk meg az Unilever Magyarország Kft. toborzási rendszerét.
Bosal-Autóflex B2B Partner Portál 2005. augusztus 23. | B2B kereskedelmi megoldások
Elkészült a Bosal-Autóflex Kft. B2B Partner Portál megoldása. A cég regisztrált partnereinek szóló oldalak első körben raktárkészlet információkat és híreket szolgáltatnak a különböző termékekről, de 2006-ra a tervek szerint rendelési és rendeléskövetési lehetőséggel bővül a szolgáltatási portfólió.
Lánchíd Palota weboldal 2005. július 29. | Weboldal készítés
Átadtuk a Budapest, Fő utca 1. szám alatt álló Lánchíd Palota weboldalát. Az épület, melyet Ybl Miklós tervezett, Budapest első bérelhető irodapalotájaként születik újjá.
PICK új honlap 2005. június 30. | Weboldal készítés
A cégeink között fennálló immáron több, mint hatodik éve tartó sikeres együttműködés újabb eredményeként megnyitottuk a PICK SZEGED Rt. új honlapját.
Makó Város hivatalos weboldala 2005. június 20. | Weboldal készítés
Teljes dinamikus tartalomkezeléssel született újjá Makó Város Önkormányzatának hivatalos weboldala. A honlap arculatát Karsai Ildikó grafikus művész készítette.
Szerverház honlap 2005. május 16. | Weboldal készítés
Elkészítettük a Szerverház Számítástechnikai Kft. honlapját. A cég elsősorban IBM és Compaq szerverek valamint munkaállomások értékesítésével, karbantartásával foglalkozik.
Édenergia mikrosite 2005. április 20. | Weboldal készítés
Megnyitottuk az Édenergia Kft. az Égáz Rt. és a Dégáz Rt. 50-50%-os tulajdoni arányában alapított kereskedelmi társaságának mikrosite-ját. A társaság feladata a földgázkereskedelmi tevékenység végzése a feljogosított fogyasztók részére a magyar piacon.
TEVA Karrier Portál 2005. április 7. | Online toborzás
A gyógyszeripar egyik kiemelkedő résztvevője, a TEVA Magyarország Rt. is Karrier Portál megoldásunk, immáron 2.6-os verzióját választotta. Az új verzió teljes körű portál menedzsment funkcióval, menthető és visszatölthető jelentkezői szűrőkkel gazdagodott.
Soproni weboldal 2005. április 1. | Weboldal készítés
Az új soproni üveghez méltó, a megújuló márkához igazodó weboldalt cégünk készítette. A Flash alapú oldal a 2005-ös trendeknek és technikáknak megfelelően született újjá.
Lombard mikrosite 2005. március 10. | Weboldal készítés
Elkészítettük a Lombard Pénzügyi és Lízing Rt. visszaszármaztatott gépjárműveit bemutató mikrosite-ot.
www.bevizsgaltauto.hu
Amodent promóciós site 2005. március 4. | Márkasite, promóciós oldal
Lezárult az Amodent legújabb nyereményjátékát támogató promóciós site, az amodent.hu fejlesztése. Az oldal teljes egészében flash technológia felhasználásával készült, az Amodent termékek jól ismert forma és színvilágát idézi.
Exicom honlap 2005. február 2. | Weboldal készítés
Elkészítettük az Exicom Rendszerház Kft. honlapjának arculatát. Az oldal tartalmi feltöltését és követését az Exicom végzi.
Multimédiás CD 2005. január 10. |
Minden, amit a mobil technológiáról tudni érdemes, megtalálható az M&H Communications számára kifejlesztett multimédiás Cd lemezünkön. A tartalom szemléletességet választékos fotók, ismeretterjesztő videók és animációk biztosítják, a gyors tájékozódást pedig egy webes felületet támogató, offline kereső garantálja.
Eastinfo honlap 2004. augusztus 13. | Weboldal készítés
Megnyitottuk az Eastinfo Szolgáltató- és Kereskedelmi Kft. új honlapját. A weboldalon a magyar és kínai nyelv mellett angolul és németül is olvashatók a céggel kapcsolatos fontos információk és friss hírek.
Lufthansa Systems Karrier Portál 2004. július 30. | Online toborzás
Lezárult a Lufthansa Systems Karrier Portál bevezetésének és fejlesztésének 2. lépcsője is. A rendszer, amely 2004. április 1-től üzemel, további adminisztrációs funkciókkal bővült.
job.lhsystems.hu
ÉGÁZ és DÉGÁZ honlapok 2004. június 21. | Weboldal készítés
Változatlan néven, ám megújult arculattal folytatja tovább tevékenységét az ÉGÁZ Rt. és a DÉGÁZ Rt. is, melynek köszönhetően mindkét társaság honlapja a mai naptól megújult forma- és színvilággal várja látogatóit. A honlapok megújítására a megbízást cégünk pályázat útján nyerte el.
ÉGÁZ és DÉGÁZ elektronikus ügyfélszolgálat 2004. június 21. | Online ügyfélszolgálat
Az ÉGÁZ és DÉGÁZ Rt. arculatváltásának megfelelően a társaságok elektronikus ügyfélszolgálata is új formában, átalakított szerkezetben várja a nagyfogyasztókat.
Knorr-Bremse toborzási portál 2004. április 7. | Online toborzás
Az újabb adaptálás eredményeként elindult a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. toborzási portálja is, amely a "Join Us" szlogennel gazdagodott. A szoftver alkalmazkodó képességét mutatja, hogy ezúttal Windows környezetben, helyi üzemeltetéssel működik.
www.joinus.hu
Új RINGA weboldal 2004. április 6. | Weboldal készítés
A gyártókapacitásait és kereskedelmi szervezetét egyaránt átszervező, immár RINGA Kereskedelmi és Marketing Kft. néven működő húsipari vállalat új, modernebb arculattal jelent meg.
Soproni Ászok Screenmate 2004. április 1. | Flash animációk, oldalak
Screenmate és hírfigyelő desktop alkalmazást fejlesztettünk a Soproni Ászok részére. A program segítségével képernyőnkre költöztethetjük a website-on megismert Soproni kabala figurát, aki a Soproni site viccével és jópofa animációkkal örvendeztet meg bennünket. Egyidejűleg takeover jellegű bannert terveztünk a Habostorta.hu site-ra.
Lufthansa karrierportál 2004. március 31. | Online toborzás
Sikertermékünket, a karrierportált választotta a Lufthansa Systems is. Egyedi kiegészítő fejlesztések segítségével sikerült elektronikus szintérre vinnünk a toborzást! A rendszer egyedisége a skill-ek speciális kezelése és a fejvadász cégek munkájának támogatása.
job.lhsystems.hu
Unilever B2B partneroldal 2004. március 30. | B2B kereskedelmi megoldások
Az Unilever B2B partneroldalára új fejlesztésünk eredményeként már a Food Solution ágazat adatai, információi is felkerülnek. A fejlesztés segítségével a Retail és a Food Solution területek különböző információs tartalommal tudnak megjelenni az oldalon.
DÉMÁSZ honlap 2004. március 8. | Weboldal készítés
A DÉMÁSZ Rt. honlapja több hónapos fejlesztési folyamat eredményeként flash alapokon született újra.
Soproni Ászok Magyar Vándor promóció 2004. február 16. | Márkasite, promóciós oldal
Magyar Vándor Promo a Soproninál! Cégünk készítette a Soproni Ászok Magyar Vándor promóciójának online verzióját. Az oldalon található kvíz hibátlan kitöltői között 50 karton sör keresi gazdáját! Le ne maradjon róla!
DÉMÁSZ Ügyfélinformációs Rendszer 2004. február 3. | Online ügyfélszolgálat
Újabb sikeres DÉMÁSZ-projektet zártunk le a mai napon. A DÉMÁSZ Rt. megbízásából Ügyfélinformációs Rendszert alakítottunk ki, ami lehetővé teszi a védett felületen történő kommunikációt a DÉMÁSZ Rt. munkatársai és a vállalat partnerei között.
Kiskunhalas város honlapja 2004. január 28. | Weboldal készítés
Moderálható vendégkönyv, fórum, szavazógép, kereső: mindez megtalálható Kiskunhalas város teljesen megújult hivatalos honlapján, amit több hónapos fejlesztést követően a mai napon nyitottunk meg.
MÁV toborzási rendszer 2004. január 5. | Online toborzás
A MÁV Rt. cégünk vezető HR termékét, a Karrier Portált választotta toborzási folyamatainak elektronikus támogatására, valamint a vállalaton belüli munkaerő átcsoportosítások kezelésére. Az alkalmazás teljes körű üzemeltetését is cégünk végzi.
Soproni Ászok brandsite 2003. december 12. | Márkasite, promóciós oldal
A Soproni Ászok, a mindenki által ismert és közkedvelt sör website-ját a TBWA-val közösen készítettük el. Az oldalt, amely flash alapokra épülve egyedi designnal népszerűsíti a márkát, hírlevéllel, viccrovattal és játékokkal tettük még dinamikusabbá.
BÁCSVÍZ weboldal 2003. december 1. | Weboldal készítés
A BÁCSVÍZ Rt. weboldalának kialakítását októberben kezdtük el, és már meg is nyitottuk a dinamikus tartalomkezeléssel is ellátott, modern kialakítású oldalt.
Körös Volán tartalomkezelő 2003. október 29. | CMS rendszerek
Megnyílt a Körös Volán Rt. weboldala, melyhez cégünk a tartalomkezelő rendszert szállította.
Internet alapú pályainformációs rendszer 2003. október 15. |
A Békés Megyei Munkaügyi Központ megrendelésére cégünk dolgozta ki az új, Internet alapú pályainformációs tanácsadói rendszer, az e-Pálya, valamint a kapcsolódó kiadvány, a Pályaív arculatát.
Brau Union flash tartalomkezelő 2003. augusztus 28. | CMS rendszerek
A Brau Union központi oldalait flash tartalomkezelő modullal láttuk el, így a legfontosabb és legsürgősebb módosítások házon belül elvégezhetők.
D-Energia weboldal 2003. június 23. | Weboldal készítés
Megnyitottuk a DÉMÁSZ Rt. és a Budapesti Erőmű Rt. közös leányvállalataként 2002-ben megalapított társaság, a D-Energia Kft. cégismertető oldalát.
DÉMÁSZ tender 2003. május 12. | Weboldal készítés
Cégünk a DÉMÁSZ honlap megújítására kiírt pályázat nyerteseként megbízást kapott a flash alapokon újjászülető, számos innovatív megoldást felvonultató új site elkészítésére.
CIF márkaoldal 2003. március 11. | Márkasite, promóciós oldal
Kiemelt üzleti partnerünk, az Unilever Magyarország Kft. legfrissebb promóciójához kapcsolódó brand-site, a CIF márkaoldal nyitásának napja.
SOLE weboldal 2003. március 7. | Weboldal készítés
A SOLE Hungária Rt. a hazai tejtermék előállítás meghatározó szereplője. Ma átadott weboldala rendkívül mutatós, modern vállalati honlap, dinamikus termékkatalógussal, cégismertetővel, letölthető reklámfilmekkel, játékkal.
V. Tabac honlap 2003. március 5. | Weboldal készítés
A mai napon megnyílt a V. Tabac Dohányipari Rt. cégismertető honlapja, több új technikai megoldással, a vállalat arculatához illeszkedő színvilággal. A honlapon keresztül a teljes vállalatcsoportot megismerhetjük, az oldal mégis áttekinthető, kezelése egyszerű.
Ringa weboldal 2003. január 20. | Weboldal készítés
Újabb élelmiszeripari partnerünk oldalát nyitottuk meg: a Ringa Húsipari Rt. első ízben jelentkezik a világhálón saját bemutatkozó oldallal.
Az Interaktiv Kft. új weboldala 2003. január 13. | Weboldal készítés
Megnyitottuk az Interaktiv Kft. televíziós produkciós iroda minden szempontból megújult weboldalát. A TV2 designt tükröző arculat és a megvalósításra szolgáló DHTML technológia egy kellemes, jól áttekinthető oldalban lelt végleges formát.
Szegedi Vízmű weblap 2002. december 6. | Weboldal készítés
Megnyílt a Szegedi Vízmű Rt. teljesen megújult weblapja. A megújulás az áttekinthetőség, letisztultság jegyében zajlott. Az eredmény: átlátható szerkezet, gazdag tartalom.
A Kuoni Utazási Iroda honlapja 2002. november 20. | Weboldal készítés
Megújult a Kuoni Utazási Iroda honlapja. Az oldalon a szolgáltatások részletes bemutatása mellett internetes ajánlatkérésre is lehetőség van.
Unilever képzésmenedzsment rendszer 2002. november 5. | E-learning
A mai napon az Unilever Magyarország Kft. részére egy teljeskörű képzésmenedzsment rendszert adtunk át, amely a céget érintő képzések teljes folyamatát kezeli.
BorsodChem honlap 2002. október 7. | Weboldal készítés
Megnyitottuk a BorsodChem Rt. formailag és tartalmilag egyaránt megújult honlapját. Az oldal nemcsak az általánosságban érdeklődők kíváncsiságát igyekszik kielégíteni, hanem az adatbázis alapú termékkatalógusnak köszönhetően konkrét információkkal is szolgál a termékeket illetően.
Brau Union honlap 2002. szeptember 16. | Weboldal készítés
Megnyitottuk a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. honlapját. Az oldalt a mutatós design megvalósítás mellett a flash technológia magas szintű alkalmazása és a dinamikus tartalomkezelés is jellemzi. Érdemes ellátogatni a gyakorlatilag önálló site-okként működő márkaoldalakra is!
Napló weboldal 2002. szeptember 2. | Weboldal készítés
A magyar televíziózás történetének első interaktív magazinműsora, a Napló web-es megjelenésével a TV2 nézői már interneten keresztül is leadhatják szavazataikat és megoszthatják egymással nézeteiket számos közéleti témával kapcsolatban.