alapítva 1996

Szolgáltatások

A nexum Karrier Portál esetében a bevezetésétől kezdve folyamatos támogatásban részesülnek ügyfeleink, amely magában foglalja a tanácsadást akár a bevezetés előtt is. A kiépítés, az egyedi alkalmazásfejlesztés, a megrendelő folyamatainak megfelelően történik, az igények maximális figyelembe vételével.

Oktatás

Tantermi és igény szerint e-learning oktatást is tudunk biztosítani, amely természetesen az üzemeltetés és a verzióváltás során bármikor igényelhető. A rendszer élesítése után Helpdesk támogatást biztosítunk.

Üzemletetés, biztonság

A rendszer üzemeltetése történhet saját szervertermünkben elhelyezett saját vagy ügyfél szerveren. Lehetőség van arra is, hogy az ügyfélnél elhelyezett szerveren üzemeltessük a rendszert, de arra is van példa, hogy ügyfelünk szakemberei üzemeltetik az állásportált. A legelterjedtebb megoldás az, amikor saját infrastruktúránkon üzemeltetjük a rendszert.
Ennek számos előnye van, mivel szolgáltatásunk vállalt rendelkezésre állása alap esetben 99,6%, de a kedvező technikai feltételek miatt 99,9%-os emelt rendelkezésre állást is tudunk vállalni. Az elmúlt években a szolgáltatásaink valós, vagyis mért rendelkezésre állása 99,9% felett volt. Minden eszközünk, beleértve a szolgáltatásainkhoz alkalmazott szervereinket is, jellemzően közép és felső kategóriás készülékek, több neves gyártó (Dell, HP, Intel és IBM) termékei. A választásnál minden esetben elsődleges cél volt a kiemelt rendelkezésre állás, így azokat redundáns tápegységgel, RAID vezérlővel, üzem közben cserélhető merevlemezekkel, ventillátorokkal és vezérlőkártyákkal láttunk el az adatvesztés elkerülése érdekében. Természetesen üzemletetési szolgáltatásainkat külön adatbázis-, fájl-, web- és levelező szervereken valósítjuk meg.
Hálózati eszközeink CISCO termékek, amelyek az esetleges külső támadásokra felkészülten túlméretezettek. Szünetmentes áramforrásaink az APC termékei, amelyek biztonságos hátteret biztosítanak a szerverek dupla tápegységei számára. Távoli eléréssel, automatikus megfigyeléssel monitorozzuk eszközeit, figyeljük log állományait, teszteljük programjait, frissítjük program verzióit.
Szervereink több mint 500 000 pályázó, több mint 10 000 hirdetés adatait tárolják és naponta akár 25 000 pályázót is kiszolgálnak. Adataik védelmét szerződésben garantáltjuk.