alapítva 1996

Toborzás kiválasztás

A nexum toborzás-kiválasztás szoftver korszerű megoldást nyújt a teljes toborzási folyamat és a közvetlenül kapcsolódó, a HR osztályok munkáját érintő folyamatokra és feladatokra is. Az egyes részlegekről érkező munkaerő igénylés kezelése, a nagy tömegben érkezett önéletrajzokkal kapcsolatos tevékenységek, mint pl. a CV-k begyűjtése, előszűrése válik egyszerűbbé, könnyen kezelhető megoldást kínálva a kiválasztásra, ajánlat adásra, dolgozó beléptetésére és utókövetésére.

A rendszer jellemzői

Felhasználóbarát könnyen áttekinthető működés jellemzi, tájékoztatókkal, súgóval, teszi gördülékennyé és visszakövethetővé a toborzók, pályázók és vezetők kommunikációit. A folyamat állapot- és email alapú. Gyorsan elérhető, csoportosan végezhető és automatizált funkciókkal növeli a munkavégzés hatékonyságát, ezért minden tevékenység visszakövethető. A rendszer folyamatosan naplóz, az automatikus eseményeket is.

A szoftver több toborzási csatornát kezel, többek között a pályázói adatbázist, céges intranet, céges Internet oldalakat, online álláshirdető portálokat, Facebook oldalt, Twitter csatornát. Moduljai segítségével támogatja a belső pályáztatását is. A hirdetések megjelenése és levétele a toborzási csatornákon teljesen automatizált, sablonok segítik a hirdetések kiírását. Hatékony szűrési és keresési lehetőséget biztosít, a kiválasztási folyamatban pedig az interjút, a tesztet és AC kezelést is támogatja, természetesen időpontszervezéssel és értékeléssel egybekötve. Az értékeléshez előre gyártott kimutatásokat is tartalmaz.

Személyre, feladatra szabható

Személyre szabható szinte minden eleme: arculata, folyamatai, mezői, listái, törzsadatai szótárai, kimutatásai, pályázói oldalai stb. Komplex, személyre szabható jogosultság-kezeléssel rendelkezik, akár többnyelvű változatban is kiépíthető.