alapítva 1996

Banner készítés

A banner az egyik leglátványosabb hirdetési forma, amelynek segítségével változatos, feltűnő, izgalmas és egyedi online reklámok készíthetőek. A hirdetésnek ki kell tűnnie a többi közül, mutatnia kell valami újat, izgalmasat, egyedit. A banner készítés elsődleges célja, hogy a banner kattintásra ösztönözze az érdeklődőt, interaktív banner esetében pedig aktív cselekvésre késztesse egy feladat vagy játék segítségével.

Megvalósítás

A megrendelőtől készen kapott, vagy igény szerint, általunk elkészített story board tervezésével kezdődik a megvalósítás, amelyet az úgynevezett master banner készítés követ. A master banner és a produkciós lista alapján készítjük el a mutációkat és az esetleges bannert helyettesítő animált GIF állományokat.

Egyszerűtől az összetettig

Számos megoldást nyújtunk, az egyszerűtől az összetettebb bannerekig. Ügynökségi feladatokban jártas kreatív csapatunk elkészíti Youtube Masthead, IWIW Horseshoe, MyVIP Interstitial, MSN Messenger kliens expandable bannerét is, és nem jelent gondot az sem, hogy Gemius, Adverticum, OpenX vagy Eyeblaster AdServer szolgáltatásról van szó. Vállaljuk hagyományos, videó- vagy játék banner elkészítését, a következő hirdetési felületekre: hagyományos-, dupla- és expandable billboard, skycraper, leaderbord double banner, layer, super banner, expandable banner, take over stb.