alapítva 1996

Facebook fejlesztés

A közösségi vagy idegen szóval social media dinamikus előretörésének következtében a Facebook mára az egyik legismertebb, és leglátogatottabb honlap a világon. A Facebook felhasználók száma világszerte meghaladja a 600 milliót, míg Magyarországon több mint 3 millió használója van, vagyis gyakorlatilag minden második Internet hozzáféréssel rendelkező, magyar állampolgár tagja az oldalnak, és ez a szám napról-napra drasztikusan emelkedik. A hazai felhasználók legnagyobb része, a 18 és 49 év közötti korosztályból kerül ki, akik havonta átlagosan 6-8 órát töltenek el az oldal böngészésével.

Lájk, like

Az elmúlt években az informatikai szókincs is bővült a Facebook-nak köszönhetően, így megjelent a like („lájk”), mint önálló kifejezés egy-egy vállalat, márka, rajongói oldal, tevékenység, esemény stb. felhasználó általi pozitív megjelölésére. A Facebook felhasználói naponta átlagosan összesen 3-4 millió alkalommal lájkolnak rajongói odalakat, vagyis válnak egy Facebook fan page (vállalat, márka stb.) rajongóivá. A Facebook fejlesztés tehát, gyorsan és költséghatékonyan segíthet a márka erősítésében, ismertségének növelésében, eladások vagy csak egyszerűen weboldalak forgalom generálásában.

Rajongói oldalak

Vállaljuk egyedi arculattal ellátott Facebook rajongói oldalak kialakítását, továbbá alkalmazások létrehozását, PPC kampányok menedzselését:

  • rajongói oldalak (fan page) elkészítése, karbantartása;
  • Facebook fejlesztés: lehet a hagyományos értelemben vett applikáció vagy akár egy beágyazott flash alapú játék;
  • vállaljuk Facebook-on futó PPC kampányok tervezését és menedzselünk egyedi megrendelés alapján.