alapítva 1996

Flash fejlesztés

Flash fejlesztés segítségével, széles körű alkalmazásával látványos, egyedi és izgalmas megoldások készülhetnek, akár a teljes weboldal megjelenítésére vagy csak egyes részeinek elkészítésére is. Flash fejlesztés alkalmazását, flash alapú oldal készítését javasoljuk, amikor az oldalon a kevesebb információt ízléses, látványos formában kívánjuk megjeleníteni. Bővebb tartalom esetén azonban csak a honlap bizonyos részeit valósítjuk meg ezzel a technológiával, így a fejléc vagy a menürendszer animációjával, a folyamatábrák, képgalériák, játékok flash-ben történő megvalósításával dinamikussá tehetjük oldalunkat, fenntartva annak gyors megjelenését.

Figyelemfelkeltés

A figyelemfelkeltést szolgálhatja a honlap fejlécének animációja, amellyel az oldalt folyamatosan megújulóvá tehetjük, de nemcsak a fejléc, hanem a honlap egyes elemeinek animációjával is ezt a hatást érhetjük el.

A flash technológia segítségével jól kezelhető, mutatós galériák készíthetőek, az egyszerűtől a kategorizált több szintűig, a képestől a videó tartalommal rendelkezőig. Nem csak a megjelenés, de a képek, videók és kategóriák közötti váltást is megoldhatjuk flash animációkkal.

Alkalmazás területei

Használhatjuk útirányok szemléletes bemutatására vagy egy folyamatábra mozgó megjelenítésére is.

Készíthetünk promóciós célra képernyőkímélőket, animált képeslapokat, meghívókat vagy flash alapú prezentációkat, amelyek bárki számára szabadon letölthetőek, esetleg meghívóban, vagy ünnepek alkalmával egyedi levélként elküldhetőek.