alapítva 1996

Játék fejlesztés

A webes játékok éppen úgy, mint hagyományos rokonaik, szórakoztatnak, kikapcsolnak, viszont az online médiához kapcsolódóan bővülhet feladatkörük. Jól bevált megoldás terméket, szolgáltatást, vagy márkát játékokkal, nyereményjátékokkal népszerűsíteni. Minden esetben a legfőbb szempont, hogy megragadjuk a játékos figyelmét, és pozitív benyomást alakítsunk ki a célközönségünkben. Ehhez a szórakoztatás nyújtja az egyik legjobb megoldást, miközben lehetőség nyílik marketingüzenetek kommunikálására, a weboldalak látogatottságának növelésére, népszerűsítésére. Egy jól sikerült játék elérhetőségét a látogatók szívesen küldik tovább ismerőseiknek, barátaiknak, így a játék önmagát és a kapcsolódó weboldalt is hatékonyan reklámozhatja.

A játékok feladata

A játék fejlesztés menetét, egy játék feladatát az ügyfél igényei és a stratégiai céljai határozzák meg, így egy adott portál esetében fő szempont lehet a látogatottság növelése, míg egy brand oldalnál inkább az imázs építése, vagy a promóciók támogatása. Bármi is legyen a célunk, a megfelelően megtervezett és kialakított, szórakoztató játékok jól teljesítik a megfogalmazott igényeket. A kívánt hatás pedig - az újrajátszhatóságnak és a visszatérő látogatóknak köszönhetően - többszörösen is megerősítésre kerül.

Alkalmazott technológia

Játék fejlesztés során cégünk elsősorban a sokoldalú és népszerű HTML5 technológiát használja. A HTML5 technológia felhasználásával készíthetünk kvíz-, logikai- vagy ügyességi játékokat. Meglephetjük vele ügyfeleinket, partnereinket egy-egy ünnep alkalmából. A megfelelő jogszabályi háttér betartásával természetesen használható adatgyűjtésre, nyereménysorsolással egybekötött címlista építésre.