alapítva 1996

Logó tervezés

A logó tervezés legfőbb célja a megkülönböztetés, a piaci szereplő egyértelmű jelölése, így a logónak jól felismerhetőnek, biztos azonosításra alkalmasnak, a vállalati brand, a márka identitás kifejezőjének kell lennie.

Egyedi tervek, többféle formátum

A logó tervezés során kreatív média csapatunk több vázlat és koncepció terv alapján készíti el megrendelőnk egyedi nyomdai és webes felhasználásra kész logó tervét. Meghatározzuk, hogy hány tervre, színre és formavilágra készítünk vázlatot, illetve hány koncepciót, vagyis grafikust alkalmazunk a projekt során. Rögzítjük a főbb arculati elemeket, meghatározzuk a megközelítést (logótípia vagy embléma), majd az első vázlat elkészülte után, az ügyféllel egyeztetve kiválasztunk egy tervet, amelyből a végleges logót elkészítjük. A logókat nyomdai- és webes felhasználásra kész formátumban készítjük el és adjuk át. A végleges színes változat mellett monokróm, szürkeárnyalatos és inverz verziót is készítünk. A logó helyes használatához definiáljuk a logó színeit (CMYK, HEXA, RGB, PANTON), meghatározzuk a védett területeket és arányokat. Igény esetén az elkészült logó mellé elkészítjük az illeszkedő online arculati kézikönyvet is.

Többféle kiterjesztés

Az elkészült logót előre egyeztetett, bitmap és vektoros formátumban, többféle kiterjesztéssel is át tudjuk adni: AI (Adobe Illustrator), EPS, PDF, PSD (300 dpi), JPEG (300 dpi), TIFF CMYK (300 dpi), TIFF RGB (300 dpi), GIF (Transparent), PNG (Transparent), CDR (Corel Draw).