alapítva 1996

Márkasite, promóciós oldal

Az online marketing népszerű eszköze az adott termékhez, márkához kötődő, tematikus márkasite, illetve a kampányokhoz, eseményekhez kötődő promóciós oldal, amelyek fókuszált marketing akciókat tesznek lehetővé erős márka-azonosulás mellett.

Sikeres online kommunikáció

A márkasite és a promóciós oldal központi szerepet játszanak a brand sikeres online kommunikációjában, a kampányok hatékony lebonyolításában. Feladatuk a figyelem felkeltése a márka, vagy a promóció iránt, a marketingüzenetek átadásával pozitív gondolatok ébresztése.

Minden márka alapvetően más értékeket hordoz, egy brand site arculata, struktúrája is ennek megfelelően mindig egyedi. A márkasite kialakítása során megismerjük a márkát, a brand és a kialakítandó site céljait, célközönségét, majd ennek tükrében határozzuk meg az alkalmazandó technológiát (flash, HTML stb.).

Sikeres bevezetés

Cégünk átvállalja az üzemeltetés és az eredmények mérésének teljes feladatát, amelynek segítségével további online eszközöket alkalmazunk a márkasite, vagy a promóciós oldal sikeres bevezetéséhez.