alapítva 1996

Weboldal készítés

A weboldal az online kommunikáció és a cégek online identitásának központi eleme. Sok látogató és későbbi potenciális vevő számára ez az első, jórészt csak informatív, találkozási felület vállalatával, addig mások számára ez a weboldal a legintenzívebb kapcsolódási pontot jelenti cégéhez. Így a weboldal egyrészt az ügyfelekkel folytatott kommunikáció kiemelt csatornája, másrészt pedig bemutatja cége értékeit és kínált szolgáltatásait.

Előkészített tervek és stratégia

Fejlesztési tapasztalataink alapján a weboldal készítés eredményének egy rendkívül letisztult, könnyen átlátható, modern, elegáns és gyors honlapnak kell lennie, amelyet így a tapasztalatlanabb felhasználók is könnyen használhatnak. Alaposan előkészített tervek és stratégia alapján készítjük el oldalainkat, ezért navigációjuk egyszerű, az oldalak megfelelnek a nemzetközi szabványoknak (HTML, CSS), ezáltal minden korszerű és elterjedt böngészőben egyformán jelennek meg.

Átgondolt kialakítás

A weboldal készítés számunkra a felhasználói felületek olyan átgondolt kialakítását (usability) is jelenti, amely garancia a későbbi bővíthetőségre, alakíthatóságra. Technológiai- és szerkezeti szempontból már keresőkre optimalizált felületet adunk át megrendelőinknek.