alapítva 1996

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk a hazai viszonylatban több mint 90%-os piaci részesedéssel rendelkező Google keresőre történő optimalizálást jelenti. Az általunk végzett munka, hatással van a weboldal többi keresőben történő helyezésére is, azonban méréseket és követést a fent említett ok miatt kizárólag csak a Google keresőjében végzünk.

Megközelítések

  • Kulcsszó helyezésre fókuszáló optimalizálás esetében arra törekszünk, hogy az Ön által megjelölt kulcsszavakra és kifejezésekre weboldala a Google keresőben az első 10 találat között szerepeljen, illetve amennyiben az már ott található, akkor tartsa meg pozícióját vagy erősítse azt.
  • Releváns forgalom növekedését elősegítő optimalizálás érdekében konkrét kulcsszavak és kifejezések kijelölése nélkül arra törekszünk, hogy az adott oldal forgalmát jelentősen növeljük.

Módszerek

Az optimalizálás során cégünk a keresőoptimalizálás széleskörűen elfogadott és megengedett eszközeit használja fel, kiemelt figyelmet fordítva a Google Webmaster Guidelines irányadó útmutatásaira. Módszereink és technikáink széleskörűen elfogadott és alkalmazott nyilvános technikák.