alapítva 1996

Online arculati kézikönyv

Az online arculati kézikönyv a már meglévő, hagyományos arculati kézikönyv mellé vagy önálló útmutatásként készíthető el.

Online megjelenések definiálása

A nyomtatott anyagokra vonatkozótól eltérően az online arculati kézikönyv esetében kifejezetten a weben, az Interneten történő megjelenések pontos definiálása a cél. Utasításokat, tiltásokat tartalmaz többek között a vállalati weboldal szerkezeti felépítésére, elsődleges és másodlagos navigációjának, fejlécének, láblécének kialakítására. Meghatározzuk az alkalmazható színskálát, színeket, betűtípusokat és ezek formázási lehetőségeit, kiemelt figyelmet fordítva a logók online használatának definiálására, valamint az elektronikus reklámcsíkok (bannerek) elkészítésének irányelveire. A jól megszerkesztett kézikönyv a későbbiekben fejlesztendő online elemek elkészítéséhez nyújt segítséget a tervezőknek és a kivitelezőknek.

Egységes arculat

Igény esetén megtervezzük az elektronikus levelezéshez használható egységes e-mail aláírást vagy akár teljes HTML levelet, WORD- vagy FAX sablont is. Minden megoldást gyakorlati példákkal szemléltetünk.