alapítva 1996

Online marketing stratégia

Minden vállalkozás számára fontos a tervezés, a vállalati struktúra minden területén. A klasszikus marketing tervek kialakítása mellett ma már szükségesnek látszik, hogy a cégek online marketing stratégia kialakítását is alkalmazzák. Egyes célcsoportok online csatornákon keresztül érhetők el a leghatékonyabban, sőt néhányan kizárólag csak ezeken keresztül közelíthetőek meg. Innovatív stratégiák, módszerek és eszközök sokasága létezik, amelyek a célcsoportok minél hatékonyabb elérését szolgálhatják.

Stratégiai terv

Első lépésben egy átgondolt, közösen kialakított online marketing stratégia tervét készítjük el, amely alapja minden sikeres fejlesztésnek és minden koncepció életképességnek. Fokozatosan építjük fel vállalkozása online stratégiáját, indulva a domain név regisztrációjától, a weboldal készítésén keresztül, a keresőmarketing technikák alkalmazásán át. Stratégiája megvalósításában segítségére lehetünk PPC kampányokkal, közösségi médiában való megjelenéssel, profin összeállított, kellő időben elindított Youtube csatornával, Twitter oldallal, Facebook fan page létrehozásával. Ezek a technikák, eszközök egymást kiegészítve, erősítve szolgálják vállalkozása sikerét, eredményességét.

Mindent egy kézből

Munkatársaink tapasztalatai, cégünk sokrétű jogosítványai, szolgáltatásai, valamint a rendelkezésünkre álló stabil informatikai háttér lehetővé teszi, hogy ezeket az elengedhetetlen elemeket egy kézben összefogva, biztosan tudjuk megtervezni online stratégiáját és megbízhatóan tudjuk levezényelni marketing terve online elemeinek megvalósítását.