alapítva 1996

Technológiai tanácsadás

Cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek, azon belül a hálózati megoldások tervezése és kivitelezése tekintetében. A feladatok megvizsgálása után javaslatot teszünk az alkalmazandó eszközök és technológiák használatára, legyen szó telephelyek összekapcsolásáról, hálózat tervezéséről vagy szerver oldali megoldásokról.

Szerverek és hálózatok

Szerverek esetében egy adott funkciókra alakítjuk ki a lehetséges hardver és szoftver környezetet, felmérve a kapacitásból fakadó igényeket, a biztonsági kockázatokat. Tanácsot adunk szerverei biztonságos üzemeletetéséhez, legyen szó hardver- vagy szoftver oldali védelméről. Igény esetén a hardverek összeállításában, beszerzésében, telepítésében, konfigurálásában és üzemletetésében is segítséget nyújtunk.

Hálózatok tervezésekor tanácsot adunk a lehetséges kommunikációs megoldásokra, csatornákra, legyen szó lokális hálózatról (LAN), telephelyek közötti kapcsolatról (WAN), titkosított VPN-ről, bérelt vonalról, IP alapú telefonálásról (VOIP), videó jel átvitelről vagy csak egyszerűen Internetről.

Minőség és biztonság

Cégünk saját szerver teremmel rendelkezik Budapesten a hazai Internet központjában a BIX-ben, ahol minőségi eszközök segítségével (CISCO Select Certified Partnerként), ellenőrzött csatornákon, biztonságos háttérrel, hivatalos domain regisztrátorként tudunk felelősségteljes tanácsot adni.