alapítva 1996

Történetünk

2017

Hanon Systems Hungary Kft. is bevezette a nexum Karrier Portál megoldását. A koreai tulajdonú vállalat a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai vállalata.

Az Égáz-Dégáz Zrt. cégünket bízta meg Partnerportáljának fejlesztésével, amelynek célja, hogy megkönnyítse a partnerekkel való kapcsolattartást, a naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.

Az MKB Bank Zrt. is a Karrier Portált választotta toborzási és kiválasztási feladatainak menedzselésére.

Megújítottuk az Autoflex-Knott Kft. webáruházát, ahol új letisztult termékstruktúra és modern, reszponzív felület várja a látogatókat.

Részt vettünk az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. több online ügyfélszolgálati portáljának (ELMŰ-ÉMÁSZ Versenypiac, Egyetemes szolgáltatás, ELMŰ Hálózat, ÉMÁSZ Hálózat) az arculati megújításában.

A Profession.hu Kft-vel együttműködve elkészült a toborzási-kiválasztási szoftver piacon egyedülálló, Karrier Portálba integrálható Profession Passport szolgáltatás.

A WHC Csoport az elmúlt több mint 25 évben gazdasági és HR tanácsadásra specializálódott, tevekénységüket immáron a Karrier Portál 5.0-ás verziója támogatja.

Pénzjegynyomda Zrt.-t, az egyik legrégebben alapított magyarországi vállalatot köszönhettük Karrier Portál ügyfeleink között.

A Raiffeisen Bank, a magyar banki szektor kiemelkedő képviselője, is a Karrier Portál 5.0-át választotta.

A közbeszerzési törvény 2017-es változásával összhangban adtuk át a NIF Zrt. elektronikus közbeszerzési oldalát.

2016

A nexum saját fejlesztésű adatkinyerő szolgáltatása, a CV Parse támogatja egyre több partnerünk on-line toborzását. Többek között a Bárdi Autó magyarországi, a DM, az Egis, az Erste Bank, a Fundamenta, a Groupama Biztosító, a Heineken, a JOB, a Knorr-Bremse, az NN Biztosító, a Passion 4 Work, a Suzuki és a Waberer’s online toborzási rendszerét egészíti ki.

A Karrier Portál 5.5 felhasználói között tudhatjuk most már az Egis, Fundamenta, Groupama Biztosító és a Suzuki on-line toborzási rendszerét is!

Elkészült a DM új karrier oldala. A vállalat munkáltatói márkájának magas színvonalát a folyamatos innovációs törekvések mellett az elnyert számos munkáltatói díj is tükrözi.

Újabb tagokkal bővült a nexum Karrier Portál felhasználóinak tábora. Most már a Bárdi Autó magyarországi és romániai toborzási és kiválasztási folyamatait is a Karrier Portál támogatja és Karrier Portálos ügyfeleink között köszönthetjük az FHB Bank Zrt.-t is.

Átadtuk a Profession.hu Kft. tavmunkamozgalom.hu weboldalát, amely Magyarország vezető állásportáljának kezdeményezését hivatott támogatni.

„Repülj velünk az IT világába!” – megújítottuk a Lufthansa Systems karrier oldalát.

Az NN Biztosító Zrt. is csatlakozott a Karrier Portált használó ügyfeleink táborához.

Elkészült a Profession.hu Kft. professionservices.hu weboldalát, amely a legnagyobb hazai állásportál toborzás-támogató szolgáltatásainak bemutatására született.

Átadtuk az ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. új ügyfélszolgálati oldalát, valamint az ENKSZ Android és iOS alkalmazásokat.

2015

Átadtuk a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. új, tartalomkezelő rendszerrel támogatott, reszponzív kialakítású weboldalát.

Átadásra került a K&H csoport megújult megjelenésű, kétnyelvű karrier oldala és a K&H egyúttal a toborzási rendszerünk legfrissebb verziójára is váltott.

Új, dinamikus és modern arculatot kapott a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. karrier oldala és az általuk használt toborzási rendszer is frissült a Karrier Portál legújabb verziójára.

Karrier Portál ügyfeleink között köszönthettünk egy újabb személyzeti szolgáltató céget, a Passion 4 Work-ot.

A nexum gondozásában elindult a Logiscool szegedi, élmény alapú programozó iskolája. Bővebb információ és jelentkezés kurzusainkra és nyílt napjainkra itt.

A Central Médiacsoport Zrt. felkérésére vettünk részt a hir24.hu portál (immáron 24.hu) megújulásában. Elsődleges feladatunk a reszponzív megjelenés és a front-end felületek kivitelezése volt.

Megújítottuk a Heineken Hungária, a hazai sörpiac meghatározó szereplőjének weboldalát, amely reszponzív kialakításnak köszönhetően a mobilról érkező látogatók gördülékeny böngészését is biztosítja.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a nexum Karrier Portál legújabb 5.5 verziója támogatja a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.-t a legjobb szakemberek kiválasztásában.

Immáron harmadik alkalommal, a Knorr-Bremse újra a nexum toborzási szoftverének legújabb, közösségi média funkciókkal is rendelkező verzióját választotta.

Több tucat sikeres fejlesztési projektet követően adtuk át Magyarország vezető állásportáljának a Profession.hu -nak új, könnyen kezelhető, letisztult weboldalát. A design terveket Ferenci Imre készítette.

2014

A Central Médiacsoport Zrt. megbízásából készítettük el a National Geographic új, mobil eszközön futtatva reszponzív, SenseNet portál-technológiára épített weboldalát.

A Karrier Portál támogatni kezdte a közel 200 üzletből álló bolthálózattal rendelkező Rossmann Magyarország Kft. toborzási folyamatait is.

Magyarország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójának, az ALFÖLDVÍZ Zrt.-nek átadtuk az online ügyfélszolgálati oldalát, amely jelenleg 300 000 lakossági ügyfélnek áll rendelkezésére.

A többszöri Superbrands és Business Superbrands díjjal rendelkező hitelintézet, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. is a Karrier Portál segítségével toboroz.

Átadtuk a Central Médiacsoport Zrt. új, reszponzív felülettel rendelkező Technet és Mobilport oldalait. A két oldal a Hír24 hírportál alrovataként működik tovább, de természetesen elérhető az eddig megszokott technet.hu és mobilport.hu címekről is.

HTML5 alapokon webes és tabletre optimalizált verzióban készült el OVB Vermögensberatung Kft. Tűz-Víz-Betörő című játéka.

Elkészítettük a Hearst Sanoma Budapest Kft. megbízásából a cosmopolitan.hu mobil eszközökre optimalizált, reszponzív oldalait.

Az Egis Gyógyszergyár Zrt., Magyarország és Közép-Kelet Európa egyik vezető gyógyszergyára is a Karrier Portál mellett tette le a voksát.

Közép-Kelet Európa legnagyobb fuvarozási és szállítmányozási nagyvállalata, a Waberer's International Zrt. is a nexum Karrier Portál megoldását választotta sokrétű toborzási folyamatainak támogatásához.

Egyszerűsített navigációval és weboldal struktúrával, valamint új arculattal várja látogatóit a Hungerit Zrt. vállalati weboldala.

Megújítottuk a Sanoma Media Budapest tv műsor oldalát, a TV24.hu-t. A reszponzív kialakításnak köszönhetően az oldal asztali és mobil eszközök széles skáláján érhető el és böngészhető kényelmesen.

Új fejlesztésünknek köszönhetően a GDF SUEZ ügyfelei az online ügyfélszolgálati felületen már bank- vagy hitelkártyával is kiegyenlíthetik fennálló számlatartozásukat. Ezzel a biztonságos és kényelmes fizetési móddal egyszerűen és gyorsan lehet gondoskodni a gázszámla időben történő kiegyenlítéséről.

Átadtuk a Tesco Kisformátum oldalt, amely a Tesco Karrier oldalának a kistestvére. A kisformátum a Tesco Expressz üzleteit foglalja magában. Az oldal arculatának elkészítését a Tesco partner cége vállalta.

2013

Megújítottuk a Sanoma Media Budapest filmes oldalát, a Mozi24.hu-t.

A dm drogerie markt a nexum Karrier Portál megoldása mellett döntött toborzási folyamatainak megvalósításához.

Átadtuk az austini székhelyű National Instruments új, 8 kelet- és közép-európai ország állásajánlatait összefogó toborzási rendszerét. 

2004-es bevezetése után a Lufthansa Systems ismét a Karrier Portált választotta toborzási feladatainak végrehajtására. Az 5-ös verziót reszponzív felületek és egyedi, testre szabott front-end megoldások jellemzik.

Új arculattal jelentkezett a Sanoma Media Budapest. Az arculatváltás folyamatában a vállalati weboldal átalakítására is sor került, amelyet cégünk - Balogh Balázs tervei alapján - SenseNet portál-technológiára építve hozott létre.

A Magyar Suzuki Zrt., a Suzuki Motor Corporation leányvállalatok közül a világon elsőként jelentkezett önálló karrier oldallal. A Magyarországon is több ezer alkalmazottat foglalkoztató japán autógyár is a Karrier Portált választotta.

Átadtuk Magyarország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójának, az ALFÖLDVÍZ Zrt.-nek a weboldalát. Az oldal új, korszerű menü megjelenéssel, reszponzív designnal készült el.

Online toborzási sikertermékünk a Karrier Portál önálló weboldalon és tartalommal érhető el a karrierportal.hu címen.

Az Erste Bank is áttért a Karrier Portál 5-ös verziójára, és a szoftver frissítésével új arculatot is kapott a karrier oldal. Az Erste Bank 2007 óta használja a nexum toborzási megoldását.

Újabb Karrier Portál került átadásra. A Groupama toborzási rendszere a karrierportal.hu weboldal domain nevén, a groupamagarancia.karrierportal.hu címen érhető el.

A TESCO-Global Áruházak Zrt. megbízásából újítottuk meg a 2010-ben átadott TESCO Frissdiplomás Program weboldalát, amely a TESCO 19 különböző pályakezdő programját mutatja be.

A UPC Magyarország is a nexum toborzási rendszerét, a Karrier Portált választotta. Az aktuális állásajánlatok mellett elérhetőek a gyakornoki, valamint az alvállalkozóként vállalható üzletkötői lehetőségek is. 

2012

Android után iOS-re is elkészítettük a GDF SUEZ hivatalos mobil alkalmazását.

A HEINEKEN Hungária részére készítettük el Sopron és Martfű város civil kezdeményezéseit támogató programjainak weboldalait.

Online toborzási feladatainak megvalósítására az Invitel is a nexum Karrier Portál megoldását választotta.

A MOL Nyrt. részére készítettünk interaktív, flash technológiával készült játékot, amely egyszerűsített, látványos formában szemlélteti az olajkutatás fázisait. A játék iparági kiállítások, vásárok és konferenciák alkalmával biztosít tartalmat a MOL standokon.

Magyarország egyik legismertebb személyzeti tanácsadó cége, a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft., a rehabjob.hu után ismét a nexum megoldását választotta online toborzásra. A karrier.job.hu címen elérhető rendszer XML kommunikáció segítségével kapcsolódik a nagyobb hazai állásportálokhoz és ott automatikusan megjeleníti a szoftverbe feltöltött álláshirdetéseket.

A Dreher Sörgyárak Zrt. is toborzási rendszerünk legfrissebb, kereső optimalizált és közösségi média funkciókkal is kiegészített, 5-ös verzióját használja.

Újabb 5-ös verziójú Karrier Portált adtunk át, ezúttal a Magyar Nemzeti Bank részére.

A Dalkia Energia Zrt. távhőire vonatkozó aloldal kialakítását végeztük el. Az online ügyfélszolgálati rendszeren többek közt elérhető a mérőállás bejelentés, a szerződéses adatok és a számlaegyenleg megtekintése is.

Elkészítettük a Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft. weboldalát.

Az április 17-én kezdődő UTECH Europe kiállítás kapcsán készítettük el a BorsodChem Zrt. és a Wanhua Industrial Group közös weboldalát. A mikrosite célja, hogy megkönnyítse a kommunikációt a vevők és a két vállalat kollégái között egy online meeting kezelő rendszer támogatásával.

A vállalat arculatváltásával párhuzamosan megújítottuk a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., heinekenhungaria.hu címen elérhető corporate weboldalát is.

A marketing kiszervezéssel és marketing tanácsadással foglalkozó Marketing Store Kft. bemutatkozó weboldalát készítettük el.

Átadtuk az első 5-ös verziójú Karrier Portált a Magyarországi Volksbank Zrt.-nek.

2011

Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont promóciós oldalát készítettük el a Marketing Store Kft.-vel közösen.

Megújítottuk, és számos új tartalommal, alkalmazással bővítettük az Égáz-Dégáz-Földgázelosztó Zrt. arculatában is megújított vállalati weboldalát.

Elkészítettük első Android operációs rendszerre írt alkalmazásunkat a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.-nek. Az alkalmazás segítségével a társaság ügyfelei okostelefonon is elérhetik a weben már megismert, és megszokott, legfontosabb online ügyfélszolgálati funkciókat.

Átadtuk egyik legrégebbi ügyfelünk, a Lombard Lízing Zrt., új lombarddirekt.hu weboldalát. A honlapon az ügyfelek általános finanszírozással kapcsolatos információkhoz juthatnak, törlesztő részletet kalkulálhatnak, megállapíthatják eladni kívánt járművük értékét.

Átadtuk a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. rehabilitációs munkaerő-közvetítéssel foglalkozó üzletágának weboldalát, a rehabjob.hu oldalt.

Komplett használhatósági elemzés és audit után, teljes használhatósági és strukturális átalakítást végeztünk a GDF SUEZ Magyarország online ügyfélszolgálati oldalán.

A HUNGERIT Zrt. megbízásából elkészítettük a cég prémium márkás termékcsaládjához tartozó, VALDOR Zizu kedvencének Facebook rajongói oldalát.

Jelentősen átalakítottuk a Sanoma Budapest Zrt. karrier oldalát, amely új, onboarding funkcióval került átadásra.

2010

A Szegedi Vízmű új online ügyfélszolgálati megoldást rendelt meg cégünktől. Az átadott rendszerben a regisztrált felhasználóknak lehetősége van többek közt időpontfoglalásra, számlaegyenleg lekérdezésre, befizetések követésére, vízmérőállás bejelentésére és számlamásolat kérésre.

Az anyavállalat arculati elvárásainak megfelelő új megjelenéssel, új címen érhető el az Égáz-Dégáz Zrt. jogutódjának a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.-nek weboldala. Új köntösben, de a korábban megszokott funkciókkal és tartalommal várja látogatóit a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. online ügyfélszolgálata is.

Több mint 21.000 munkavállalóval a TESCO-Global Áruházak Zrt. Magyarország egyik legnagyobb munkáltatójának online toborzási rendszerét fejlesztettük ki.
A TESCO-Global Áruházak Zrt. - Magyarország piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca, amely a nemzetközi piacokon 14 országban és 3 kontinensen van jelen - 14 különböző frissdiplomás-programját bemutató weboldalát is elkészítettük.

Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja, a K&H Bank és a K&H Csoport is a nexum Karrier Portált választotta online toborzási feladatai megvalósításához.

2009

Sikerrel pályáztunk az Akkreditált klaszterek vállalati innovációjának támogatása (GOP-2008-1.3.1/B) konstrukcióban. A támogatás segítségével az általunk fejlesztett Karrier Portált és a HR megoldásainkat új alapokra helyezzük, így meglévő és jövendőbeli ügyfeleink számára magasabb minőségű és komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani.

Kifejlesztettük és átadtuk a Dalkia Energia Zrt. intranet rendszerét, így az több mint 800 alkalmazott számára vált elérhetővé. A megoldás célja, hogy az összes dolgozó gyors és hatékony információt kaphasson a cég életéről, fejlessze a belső kommunikációt, a kollégák jobban megismerhessék egymást, illetve a dolgozóktól érkező észrevételek, ötletek kezelését is megkönnyítse.

Elkészítettük a Volvo Car Finance magyarországi képviseletének weboldalát. A képviseleti feladatokat megosztva az FCE Credit Hungária Zrt. és a Volvo Márkakereskedői hálózat közvetítésével a Lombard Lízing Zrt. cégek együttesen látják el.

Több általunk kezelt oldal is megújult ebben az évben:

  • a Lánchíd Palota luxus irodaház oldal. A korábbi weboldal stílusában, azonban megújult struktúrával és tartalommal került kialakításra az új oldal.
  • a BorsodChem Zrt. weboldala a régihez hasonló tartalommal és funkcionalitással, de megújult arculattal és felépítéssel fogadja látogatóit.
  • a Lombard Lízing Zrt. visszaszármaztatott eszközeit bemutató oldala, a Bevizsgáltauto. Az átalakítás során új funkciók is bevezetésre kerültek, továbbá az oldal immáron öt nyelven érhető el.

Cégünk ügyfélszolgálati fejlesztésének újabb fejezete az Égáz-Dégáz Zrt. Internetes Ügyfélszolgálata. Az oldal közvetlen SAP kommunikációval biztosítja az ügyfelek alapvető információs igényeinek kiszolgálását.

2008

Új irodába költöztünk Szegeden. 3 szintes, 300 m2-es, modern környezetben folytatjuk munkánkat.

Új irodába költöztünk Szegeden.

Az anyavállalat Gaz de France arculati elvárásainak megfelelően, átalakítottuk az Égáz-Dégáz Zrt. honlapját.

Több mint hét év sikeres együttműködés után a Lombard Lízing Zrt. ismét a nexum Magyarország Kft.-t választotta honlapjának megújítására. Az elkészült weboldalt letisztult arculat, áttekinthető felület, egyszerű, gyors és könnyű navigációval áll a Lombard ügyfeleinek rendelkezésére.

Elkészítettük a Hungerit Zrt. új honlapját. Az oldalon részletes információk találhatók a vállalatról és a termékekről. A tartalmak célközönség szerinti szegmentálása segít, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább érdekes és fontos információkat.

Hungerit részére elkészítettük az új, prémium minőségű VALDOR Zizu termékének önálló oldalát. A flash oldal az online promóció gerincét adja, a gyerekeknek szórakozást, a felnőtteknek pedig információt szolgáltat a termékkel kapcsolatban.

A Hungerithez kacsolódóan, az egyre népszerűbb termékének, a Valdor Zizu kedvencének, promóciójához készítettünk el ajándék CD-t, amelyen több flash játék és a Zizu dal is megtalálható. Egyúttal a Hungerit Valdor márka termékei is saját márkaoldalt kaptak.

A Pfizer, amerikai gyógyszergyár magyarországi képviselete, valamint a Dreher Sörgyárak Zrt. is karrier portálunkat választotta kiválasztási folyamatának megkönnyítésére.

2007

Ebben az évben ismét költözködtünk, de most Budapesten alakítottunk ki új irodát.

Ebben az évben ismét költözködtünk, de most Budapesten alakítottunk ki új irodát.

Tagjai lettünk az Internet Szolgáltatók Tanácsának, így közvetlen módon regisztráljuk a .hu végződésű domain neveket.

Megnyitottuk az FSG-Hungária Kft. Pneus-Expert hálózatának partneri oldalait. A site célja a franchise hálózat tagjainak információval való ellátása, illetve kommunikációjának összefogása.

Átadtuk az Égáz Zrt. és a Dégáz Zrt. fúziója által létrejött új társaság, az Égáz-Dégáz Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság vállalati weboldalát.

A Noreg Információvédelmi Kft. felkérésére készítettünk el egy online Üzletbiztonsági kalkulátort. A kérdőív kitöltésével bárki felmérheti, hogy vállalkozásának milyen szintű IT biztonsági megoldás javasolt.

A PICK SZEGED Zrt. megbízásából elkészítettük az első kifejezetten gyerekeknek szóló, hét tagú PICK Scooby-Doo termékcsaládot bemutató promóciós oldalt.

Heineken Hungária Nyrt.-re változtatta nevét a Brau Union Sörgyárak Nyrt., amellyel egyidőben új honlap kialakítására is sor került.

Az Égáz-Dégáz Zrt. jogilag külön vállalatba szervezte a földgázelosztói tevékenységét. Az újonnan létrehozott leányvállalat neve Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt., amely első ízben jelent meg az Interneten önálló honlappal, amely elkészítésével társaságunkat bízta meg.

A Szegedi Vízmű Zrt. ismét a nexum Magyarország Kft.-t választotta honlapjának megújítására.

Megnyitottuk az Autoflex-Knott Kft. magyar nyelvű webáruházát, amelyen keresztül számos, a katalógusban is szereplő termék megrendelhető, illetve fizethető on-line rendszeren keresztül.

Megnyitottuk az AccessPoint Kft. új weboldalát és webshopját, amely az SAP Business One ügyviteli rendszerével hangoltuk össze. Az oldal a cég központi oldala is, így a termékek kezelése mellett a hírkezelés és hírlevél rendszer is segíti az érékesítési munkát.

Az Erste Bank Nyrt. is cégünk Karrier Portál termékét használja online toborzási feladataihoz. A Karrier Portál üzemeltetését is cégünk biztosítja budapesti szervertermében.

Több nagyvállalat után a Volksbank is cégünk termékét, a Karrier Portált választotta toborzási folyamatainak modern kezelésére.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy több pénzintézet után a Magyar Nemzeti Bankot is ügyfeleink és felhasználóink között tarthatjuk számon. Az MNB SAP toborzási rendszerét cserélte le a nexum Karrier Portál megoldására.

2006

Cégünk neve nexum Magyarország Kft.-re változott.

Megnyitottuk saját üzemeltetői központunkat és szerver termünket Budapesten, a hazai Internet központjában, a BIX–ben.

Megnyitottuk saját üzemeltetői központunkat és szerver termünket Budapesten.

Közel féléves felkészülés után, december elején bevezettünk a MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert. Felülvizsgáltuk munkafolyamatainkat, módszereinket és megfogadtuk az auditálásra való felkészülés közben kapott tanácsokat.

A 2006-os VOLT Fesztiválra ismét mi szállítottuk a Soproni Terminált, amelyen keresztül a látogatók többek közt elérhették a fesztivál teljes programját, illetve vendégkönyvi bejegyzések formájában megörökíthették élményeiket.

Ebben az évben nyertük el a PICK SZEGED Rt., "A Mi titkunk" című promóciós oldalának tervezési és kivitelezési jogát, amelynek célja az egyedi és titkos recept alapján készülő Hungaricum, a PICK Téliszalámi bemutatása.

Elkészítettük hazánk vezető munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző vállalatának, a Human Rent Magyarország Kft.-nek új honlapját.

Hat év sikeres együttműködés után ismét bennünket választott a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. honlapjának megújítására.

Megnyitottuk a magyar gumiabroncs piacon, számos területen piacvezető Abroncs Kereskedőház Kft. új honlapját.

Elkészítettük a Zwack Unicum Zrt. B2B partner oldalait. A vállalatirányítási rendszerrel szinkronizált új alkalmazás segítségével a nagykereskedők on-line adhatják le rendeléseiket, naprakész raktár- és árinformációkat láthatnak az egyes termékekről, valamint részletes kimutatások állnak rendelkezésükre.

Megújítottuk a Lombard Pénzügyi és Lízing Rt. weboldalának arculatát és új árverési rendszerrel várja látogatóit a visszaszármaztatott gépjárműveit bemutató oldala is.
Toborzási rendszerét is megújította a Lombard Lízing. A Lombard esetében egyedi megjelenéssel és a Karrier Portál legújabb szolgáltatásával, a postai levelek sablon alapú generálásával bővült az alapverzió.

A Sanoma Budapest Zrt. szintén Karrier Portál megoldásunkat választotta toborzási folyamatainak informatikai támogatásához.

Elkészítettük a British American Tobacco Hungary számára készült, a meglévő folyamatokhoz leginkább illeszkedő toborzási oldalt, amelynek kiemelt feladata a pályázókkal folytatott folyamatos, presztízsértékű kommunikáció.

Újabb Karrier Portál implementáció indult útnak, a vállalatirányítási rendszerrel folyamatos szinkronban működő Generali-Providencia Zrt. karrier oldala.

2005

Az on-line toborzás területén a Karrierportál termékünk mellett tette le voksát az Unilever Magyarország Kft., illetve a nexum megoldását választotta a Generali-Providencia, a Human Rent Magyarország Kft. és a TEVA Magyarország Rt. is.

Újabb B2B Partner Portál kezdte meg működését, ezúttal a Bosal-Autóflex Kft. megrendelésében.

Megújítottuk a PICK SZEGED Rt. és a BrauUnion Sörgyárak Rt. Soproni márkaoldalát, valamint elkészítettük a Lombard Lízing Rt. visszaszármaztatott gépjárműveit bemutató oldalát, valamint a Lánchíd Palota egyedi webes portálját.

2004

Karrier Portál termékünk magasabb verziószámmal, további új alkalmazások beépítésével ismét kibővült. Ezt, a megújult verzión alapuló rendszert alakítottuk ki a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Lufthansa Systems Hungária Kft. és a MÁV Rt. részére is.

Ebben az évben egyedi CD/DVD tartalomfejlesztés, gyártás és sokszorosítás indításába fogtunk kis (10-500) és közepes (500-5000) mennyiségekben. Ennek kapcsán Multimédiás CD fejlesztését végeztük el az M&H Communications megbízásából.

Az Eastinfo Szolgáltató- és Kereskedelmi Kft.-t, a Lufthansa Systems Hungária Kft.-t, és a MÁV Rt.-t is ügyfeleink között tudhatjuk.

Megkezdtük az ISO minőségbiztosítási rendszer bevezetését.

2003

A német tartományi választásokra készült flash rendszerű oktatási anyagunk kapcsán új megbízás kaptunk a Wahlpilot megrendelőjétől. Az új feladat egy részvény kibocsátási folyamat flash alapú oktatási anyagának elkészítése KAGPilot néven.

Régi ügyfeleink is folyamatos munkával láttak el bennünket. A Brau Union, a Knorr-Bremse és az Unilever számára is egyedi fejlesztési munkákat végeztünk.

Ebben az évben a flash alapú fejlesztések voltak a jellemzőek, hiszen ekkor készült el a DÉMÁSZ Rt. flash alapú weboldala is.

Fejlesztéseink sok új ügyfelet vonzottak hozzánk, többek között a Bácsvíz Rt.-t, a D-Energia Kft.-t, a Kuoni Utazási Irodát, a Ringa Húsipari Rt.-t és a SOLE Hungária Rt.-t.

2002

Régi partnerünk az Unilever részére egyedi képzéstámogató rendszert fejlesztettünk ki, Human Development Platform néven.

Új ügyfeleink a Chio-Wolf, a Borsodchem és Brau Union részére is több egyedi alkalmazást készítettünk.

Ebben az évben nyitottuk meg budapesti irodánkat.

2001

2001-ben a SenseNet Consulting rangsorolta a magyar web- és e-business piac résztvevőit. Rangsorolásukban cégünk az előkelő 2. helyet töltötte be, nem utolsósorban e-business megoldásainknak köszönhetően. Még ebben az évben a MarsNet a német központú, nemzetközi nexum cégcsoport tagjává válik.

Tovább bővítettük egyedi e-business alkalmazásfejlesztéseinket partnereink részére.

Kialakítottuk az Unilever B2B partnerportálját, a Knorr-Bremse B2B rendszert kiterjesztettük Európára, tovább bővítettük a DÉMÁSZ virtuális ügyfélszolgálatát, valamint E-cruiting rendszert építettünk ki az Unilever és a Mezőgép számára.

Új ügyfeleink között tudhattuk ebben az évben a V. Tabac Csoportot és a Zalakerámia-t.

Egyedülálló e-learning megbízást kaptunk az év folyamán: a német tartományi választáshoz kapcsolódó elektronikus tananyag, a Wahlpilot elkészítését rendelték meg cégünktől.

Ebben az évben ismét új és nagyobb helyre költöztünk Szegeden.

2000

Ebben az évben a Carnation Consulting alapos kutatást és rangsorolást követően kiválasztotta a tíz legjobbnak talált magyar webfejlesztő céget, amelyek között a nexum is helyet kapott.

Ekkor készítettük el a Minor és Montana rendszerházak weboldalait.

Újdonságként tartalommenedzsment megoldások, B2B kereskedelmi rendszerek kerültek kialakításra a Knorr-Bremse számára.

Felkérést kaptunk a hannoveri Expó magyar pavilonjának érintőképernyős termináljainak arculat tervezésére.

Ügyfeleink részére új weboldalakat építünk ki: Antenna Hungária, Napló (Interaktív Kft., TV2).

1999

Büszkék vagyunk rá, hogy a DÉMÁSZ számára hazánkban elsőként dolgozhattunk ki Internet alapú ügyfélszolgálati megoldást a cég fogyasztóinak jobb és rugalmasabb kiszolgálása érdekében. A DÉMÁSZ honlapja a száz legnagyobb magyar cég vállalati weblapjainak rangsorában az előkelő harmadik helyezést érte el.

Piacvezető pozíciót értünk el a dél-alföldi régióban, jelzik ezt az akkori nagyobb ügyfeleink, a Cofinec, a Gyulahús, a PICK SZEGED Zrt. és a Szegedi Vízmű.

Ebben az évben jelentünk meg első komplex e-business megoldásainkkal, például a Knorr-Bremse Magyarország számára kifejlesztett elektronikus termék-portállal és a Webstore árverési rendszerrel, illetve kifejezetten üzleti felhasználók részére ekkor indítottuk el Internet hozzáférési szolgáltatásunkat is.

1998

Felavattuk új szegedi irodánkat, ahol kialakításra került üzemeltetési centrumunk. Ennek kapcsán lettek ügyfeleink többek között az Emitel, a Főszer-Elektroprofil, Kiskunhalas Polgármesteri Hivatala, és a Tiszabútor is.

1997

További fontos ügyfeleket sikerült megszereznünk a régióban, többek között a Dégáz Rt.-t és a KÉSZ Kft.-t, valamint 15 város webszerverének üzemeltetése is ebben az évben került cégünkhöz.

1996

Folyamatosan terjeszkedtünk a délkelet-magyarországi régióban, így lett ügyfelünk Dél-Magyarország legnagyobb áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ. Elkészítettük számukra weboldalukat és üzemeltetési tanácsadással álltunk rendelkezésükre.