alapítva 1996

Behelyezett szerver üzemeltetés

Cégünk megalapításától kezdve fontos célként kezelte az üzleti szféra egyedi Internet szolgáltatási igényeinek kielégítését, a magas rendelkezésre állást és kiemelt minőségű szolgáltatások nyújtását. Ezen minőségi szempontok miatt hoztuk létre budapesti szerver központunkat a magyar Internet központjában, a BIX elsődleges telephelyén, a Victor Hugo utcában. A szerver terem megfelelő területet biztosít üzemeltetési és hosting szolgáltatásaink számára, ahol lehetőség van rack co-location-ra, illetve back-up szerver elhelyezésre is.

Magas biztonság

Eszközeink számára önálló helyiség áll rendelkezésünkre, amelyet a biztonság érdekében beléptető rendszerrel és riasztóval láttunk el, valamint állandó kamerás megfigyelés alá helyzetük. A gépek hűtését a folyamatosan 16-18 Celsius fokot tartó hűtési rendszer biztosítja.

Magas üzembiztonsági mutatók

Szervereink jellemzően Dell márkájú, magas üzembiztonsági mutatókkal rendelkező eszközök, amelyeket az IP KVM technológia segítségével távolról is el tudunk érni. A hálózati feladatokat CISCO eszközök, az áramellátást szünetmentes APC tápok látják el redundáns módon, amelyeket két trafóval és aggregátorral támogatva biztosítjuk a folyamatos áramellátást.

A nagyobb szolgáltatók hálózatához, mint a Magyar Telekom és az Antenna Hungaria közvetlen optikai hozzáférést tudunk biztosítani.