alapítva 1996

Bérelt vonal

Bérelt vonali szolgáltatást kizárólag üzleti ügyfelek számára tudunk biztosítani.

A bérelt vonal állandó, napi 24 órás, nagy sávszélességű hozzáférést, összeköttetést biztosít telephelyei, illetve telephelyei és a nexum üzemeltetési központja között. Ezen szolgáltatásunkat Magyarország bármely pontján biztosítani tudjuk. Az ország teljes területén saját hálózattal nem rendelkezünk, azonban több partnerrel is szerződéses viszonyban állunk, tőlük nagy volumenben vásárolunk szolgáltatást, így magunk is nagy kedvezményeket kapunk és adunk tovább ügyfeleinknek a versenypiaci árakhoz képest. Éves szinten 99,5%-os rendelkezésre állást vállalunk, amelyet az elmúlt években rendszeresen túl is teljesítettünk, így nem ritka az éves szinten 99,9% feletti rendelkezésre állás sem.

Kiemelkedően gyors beavatkozási képesség

A magas rendelkezésre állás mellett kiemelkedően gyors beavatkozási képességünk az, amely miatt ügyfeleink bennünket választottak. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy ezen a szolgáltatási területen viszonylag kis szervezetnek számítunk. 10 Mbit-től 10Gbit-ig szinte bármilyen igényt le tudunk fedni, és ezen tágnak mondható határok között releváns referenciákkal rendelkezünk.

Rövid határidejű bérelt vonal telepítése esetén 300-400 Mbit sebességű mikrohullámú rendszereket javasolunk, amennyiben pedig hosszabb határidő áll rendelkezésünkre, akkor optikai hálózat kiépítését ajánljuk, akár 10 Gbit-ig. Mindkét esetben a kiépítendő hálózat, Ethernet interface-en keresztül kapcsolódik ügyfeleink már meglévő rendszereihez.

Komplex szolgáltatás

Kiegészítő szolgáltatásként eszközök beszerzését is tudjuk vállalni az ügyfél oldali üzemeltetéséhez, így komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, amely során az eszköz beszerzése, beállítása és fenntartása egy kézbe kerül, amely nagy mértékben emeli a hálózat biztonságát és stabilitását.

Jelenleg is számos ügyfelünk használja szolgáltatásunkat kiemelt alkalmazás fejlesztési projektek támogatásához és adatkommunikációhoz, több ügyfelünk él az általunk biztosított nagy sávszélességű bérelt vonal szolgáltatásunkkal a külföldi anyavállalattal való kapcsolattartásban.