alapítva 1996

Webszerver üzemeltetés

Üzemeltetési szolgáltatásainkat üzleti ügyfeleink igényei szerint alakítottuk ki, célunk az, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk számukra. Ennek alapja a jó minőségű Internet csatlakozás, illetve a dedikált szolgáltatásokat nyújtó szerver háttér, valamint a saját üzemeltetési környezet. A hosting szolgáltatások esetében, ezért:

  • az adatok biztonságos kezelése érdekében saját üzemeltetői központot üzemeltetünk Budapesten, a Victor Hugo utcában található BIX–ben, ahol a szervereinkhez harmadik fél nem férhet hozzá;
  • az Internet elérés sebessége garantált Gigabites, és mind a belföldi, mind a külföldi csatlakozásunk redundáns, hogy egy-egy vonalszakadást észrevétlenül tudjunk kezelni;
  • tagjai vagyunk az Internet Szolgáltatók Tanácsának, így közvetlen módon tudunk domain nevet regisztrálni;
  • saját szakembereink felügyelik eszközeinket, így rugalmasabban tudunk beavatkozni, amennyiben az szükséges.

Szolgáltatásunk vállalt rendelkezésre állása alap esetben 99,6%, de a technikai feltételek rendelkezésre állása miatt 99,9%-os emelt rendelkezésre állást is tudunk vállalni. Az elmúlt években a szolgáltatásaink valós (mért) rendelkezésre állása 99,9% felett volt.

Üzemeltetés során alkalmazott eszközök

Minden eszközünk, beleértve a szolgáltatásainkhoz alkalmazott szervereinket is, jellemzően közép és felső kategóriás készülékek, több neves gyártó (Dell, HP, Intel és IBM) termékei. A választásnál minden esetben elsődleges cél volt a kiemelt rendelkezésre állás, így azokat redundáns tápegységgel, RAID vezérlővel, üzem közben cserélhető merevlemezekkel, ventillátorokkal és vezérlőkártyákkal láttunk el az adatvesztés elkerülése érdekében. Természetesen üzemletetési szolgáltatásainkat külön adatbázis-, fájl-, web- és levelező szervereken valósítjuk meg.

Hálózati eszközeink CISCO termékek, amelyek az esetleges külső támadásokra felkészülten túlméretezettek. Szünetmentes áramforrásaink az APC termékei, amelyek biztonságos hátteret biztosítanak a szerverek dupla tápegységei számára.

Fizetési módok

Szolgáltatásaink havi és éves fizetési rendszerben is elérhető, hogy mindenki a számára legelőnyösebb megoldást választhassa.