B2B megoldások

Releváns tapasztalatok

Cégünk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik B2B kereskedelmi rendszerek tervezése és kivitelezése terén, így például mi fejlesztjük és üzemeltetjük a hazai B2B piac egyik legnagyobb forgalmú rendszerét is.

B2B megoldásaink jellemzően egyedi fejlesztések, amelyek illeszkednek a megrendelő oldal üzleti logikájához és működéséhez, közvetlenül a cégek közötti kereskedelmet, szolgáltatásokat, és információcserét gyorsítjuk meg a kiépítésre kerülő, jellemzően kétirányú kommunikációra építő portálokkal.

A felület kiépítése során alkalmazott megoldások segítségével rendkívül gyorsan, látványos eredmények mutathatók fel mind a költséghatékonyság, mind pedig a logisztika területén.

Használatával jelentősen leegyszerűsíthetőek a rendelési folyamatok, illetve az azt követő kommunikáció (szállítólevelek, számlaprezentáció, számlázás).

Releváns információk

Partnereink automatizáltan jutnak releváns és egyedi információkhoz, amelynek eredményeképpen a beszerzési, értékesítési folyamatok optimálisabbá válhatnak. Javulhatnak a kereskedelmi kapcsolatok, hiszen a személyre szabott felületekkel, információkkal maximálisan ki tudjuk szolgálni beszállítóink igényeit, az együttműködés hatásfoka pedig jelentősen növelhető.

A B2B portál alá integrált rendszerek összekapcsolhatóak más, a vállalatnál futó, egyéb alkalmazásokkal, rendszerekkel.