alapítva 1996

Mobil fejlesztés

Legyen szó mobiltelefonra fejlesztett alkalmazásról, vagy weboldalak mobil felületre optimalizálásáról, cégünk mindkét megoldásban segítséget tud nyújtani. Nem köteleztük el magunkat kizárólagosan egyik megoldás mellett sem, mivel úgy gondoljuk, hogy a helyes választás mindig a piaci trendektől, a felhasználói viselkedés alakulásától, de legfőképpen a mobil fejlesztés előtt felmért ügyfél elvárásoktól és igényektől függ.

Android, iOS

Cégünk az okostelefon piac jelenlegi két legmeghatározóbb mobil platformjára, vagyis a Google Android és az Apple iOS (iPhone, iPad) operációs rendszerekre vállalja alkalmazások fejlesztését. Valamennyi, általunk készített applikáció natív (Java/Objective-C), de igény esetén, és elsősorban játékok fejlesztésekor az Adobe Flash vagy Air technológiát is alkalmazzuk.

Online játékok fejlesztésében több mint 10 éves tapasztalatunk van, amelyet az érintőképernyős telefonokra történő mobil fejlesztés során is jól tudunk kamatoztatni. Alkalmazásfejlesztésben az okostelefonokon rendelkezésre álló teljes mobil eszköztár (Internet Wifi/3G, GPS, Bluetooth, kamera stb.) kihasználásával tudjuk az applikációkat még teljesebbé tenni.

Mobiltelefonra optimalizált weboldalak

Igény esetén az elkészült weboldalainkat mobil böngészőkre optimalizált megjelenésben is elkészítjük, ügyelve, hogy a mobil eszközök lehető legszélesebb skáláján is jó minőségben jelenjen meg az oldal, függetlenül a telefon típusától, képernyőfelbontásától, operációs rendszerétől vagy éppen a futtatott mobil böngészőtől.

Igény esetén az elkészült alkalmazások, vagy a kifejezetten mobiltelefon felhasználókat megcélzó kampányok támogatásában is segítséget tudunk nyújtani, a weben és a mobil telefonokon egyaránt megjelenő PPC kampányok segítségével. Kampánytámogatás területén további eszközeink a QR kód leolvasáson alapuló vagy azzal támogatott, a geotargetált, a több eseményes (folyamattámogatás), és a mobil kupon kampányok.

Ügyfeleink alkalmazásait mind az Android Market-be, mind az Apple App Store-ba díjmentesen publikáljuk, a frissítéseket, és az alkalmazások továbbfejlesztését, a weboldalakhoz hasonlóan, igény esetén vállaljuk.