Játékfejlesztés

Böngészős vagy mobil

A webes és mobil játékok éppen úgy, mint hagyományos rokonaik, szórakoztatnak, kikapcsolnak, viszont az online médiához kapcsolódóan bővülhet feladatkörük. Jól bevált megoldás terméket, szolgáltatást vagy márkát nyereményjátékokkal vagy játszható játékokkal népszerűsíteni. Cél, hogy megragadjuk a játékos figyelmét, és pozitív benyomást alakítsunk ki benne. Ehhez a szórakoztatás nyújtja az egyik legjobb megoldást, miközben lehetőség nyílik marketingüzenetek kommunikálására, a weboldalak látogatottságának növelésére, népszerűsítésére. Egy jól sikerült játék elérhetőségét a látogatók szívesen küldik tovább ismerőseiknek, barátaiknak, így a játék önmagát és a kapcsolódó szervezetet is hatékonyan reklámozhatja.

A játékfejlesztés menetét, a játék feladatát az ügyfél igényei és a stratégiai céljai határozzák meg, így fő szempont lehet a látogatottság növelése, a brand építése, vagy egy promóció támogatása. Bármi is legyen a célunk, a megfelelően megtervezett és kialakított, szórakoztató játékok jól teljesítik a megfogalmazott igényeket. A kívánt hatás pedig - az újrajátszhatóságnak és a visszatérő látogatóknak köszönhetően - többszörösen is megerősítésre kerül.

Kvíz, logikai vagy ügyességi

Játékfejlesztés során szerzett technológiai tapasztalataink felhasználásával készíthetünk kvíz-, logikai- vagy ügyességi játékokat is. A megfelelő jogszabályi háttér betartásával természetesen használható adatgyűjtésre, nyereménysorsolással egybekötött címlista építésre.

A cégünk által fejlesztett játékok itt érhetőek el.