alapítva 1996

Impresszum

A nexum Magyarország Kft. az online kommunikáció, az e-business alkalmazásfejlesztés és az Internet-szolgáltatások területén működő informatikai vállalkozás.

A weboldalon található információkkal kapcsolatban kérjük, hogy keressen bennünket az info@nexum.hu email címen.

A www.nexum.hu weboldalt a nexum Magyarország Kft. tervezte, kivitelezte és üzemelteti.

Nyilatkozat

A nexum Magyarország Kft. igyekszik a www.nexum.hu weboldalon található információk pontosságáról és aktualitásáról a legjobb tudása szerint gondoskodni, ugyanakkor a nexum Magyarország Kft. nem garantálja ezen információk aktualitását, pontosságát vagy teljességét. Ugyanez érvényes azokra a hivatkozásokra, amelyekre weboldalunk közvetve vagy közvetlenül mutat.

A weboldalunkon található képeket, grafikákat, szimbólumokat és szövegeket a szerzői jogi törvény védi, amennyiben az nincs másképp megadva, e jogok tulajdonosa a nexum Magyarország Kft. Jelen weboldal tartalmának bármilyen módon történő sokszorosítása, másolása vagy felhasználása, a nexum Magyarország Kft. írásos engedélyéhez kötött. A nexum Magyarország Kft. sem közvetlen, sem közvetett módon nem felel azokért a károkért, amelyek a weboldalon közzétett információk kapcsán keletkeznek.