Internet alapú szoftverfejlesztés

Böngészője mindenkinek van

Internet alapú szoftverfejlesztés alatt olyan szoftvereket értünk, amelyek böngészőben futtahatók és használhatók, működésük Internet hozzáférést, azaz aktív online kapcsolatot igényel.

Legyen szó online toborzásról, mobil alkalmazás fejlesztésről, online ügyfélszolgálatról, B2B vagy egyéb rendszerről, felhasználói oldalról nincs szükség másra csak egy böngészőre és egy azt futtató eszközre. A szoftver lehet egyedi fejlesztésű vagy fizetős dobozos termék, de akár nyílt forráskódú rendszer is. Bármely irányt választjuk a fejlesztéshez, a cégünk által az üzemeltetés során alkalmazott technológiák nem lesznek licence kötelesek. Olyan megoldásokat használunk, amelyek széleskörben elterjedtek, komoly hiba és sérülékenység kezelő csapat áll mögöttük, ami jól ellenőrizhető nemzetközi nyilvános adatbázisokban is. A szoftverekhez megjelenő frissítéseket cégünk rendszeresen telepíti.

Fejlesztés menete

Megrendelői oldalon a feladat a cél definiálása, esetleg a specifikáció elkészítése vagy egy funkcionális igénylista összeállítása. Az igényfelmérést, koncepció kialakítást és a tervezési szakaszt követően kerül sor a konkrét fejlesztésekre, amelyek első körben belső rendszerben kerülnek telepítésre és tesztelésre. Sikeres teszt után a külső, jelszóval védett tesztkörnyezetbe kerülnek a fejlesztések, ahol ügyfeleink is tudják ellenőrizni a fejlesztéseket, és javaslatokat tehetnek, módosítási igényeket fogalmazhatnak meg az élesítést megelőzően. A tesztelt megoldások ügyfelekkel előre egyeztetett időpontban, dokumentáltan kerülnek a mindenki számára elérhető éles környezetbe.

A fejlesztői és a teszt környezetek természetesen az éles környezettől elkülönített szerveren és adatbázison üzemelnek. A fejlesztés átadását követően a sikeres fenntartást a verziókezelés, deploy-, hiba- és feladatkezelő rendszerek használata továbbra is biztosítja.

Tapasztalt projektvezetőket biztosítunk minden fejlesztéshez, akik az üzleti és technikai területek közötti kommunikációval segítik a gördülékeny fejlesztési folyamatot, amelyek kialakult módszertani vonalak alapján kerülnek megvalósításra. Ügyfeleink részére minőségi, tesztelt, dokumentált kódot tudunk készíteni. A programokkal, rendszerekkel együtt átadjuk a hozzájuk tartozó felhasználói dokumentációt és oktatást tartunk a rendszer használatával kapcsolatban.