Játékok

Snowball Academy

2023

Célozz a hógolyókkal minél pontosabban! Találd el a céltáblákat, de kerüld el az akadályokat! Figyelj arra is, hogy milyen a szél erőssége és iránya.
Játék indítása

Gift Distributor

2022

Segíts szétosztani az ajándékokat, válogass szín szerint! A feladatod, hogy a kék és piros ajándékokat a megfelelő színnel jelölt oldalsó kijáratba juttasd, minden mást hagynod kell alul kiesni! Hány pontot tudsz szerezni?
Játék indítása

Snow Golf

2021

Juttasd a labdát a lyukba hat lövésből! Ha ez az utolsó labdából sem sikerül, akkor vége a játéknak. Lássuk, hány pályát tudsz teljesíteni! Gyűjtsd be a csillagokat extra pontokért! Jó szórakozást!
Játék indítása

PUCKR

2020

Két korong, három lehetőség és egyre több akadály. A pirossal célozz, állíts irányt valamint erősséget, és gyűjts minél több pontot. Vigyázz, kész, cél!
Játék indítása

Xmas Tree Setup

2019

A karácsonyfa folyamatosan eldől. Megtennéd, hogy felteszed az asztalra? De kérlek, légy óvatos, mert az állvány és a talpa nagyon nehéz!
Játék indítása

Wrap the Balls with Santa

2018

Segíts a Mikulásnak annyi ladbát becsomgaolni, amennyit csak lehet. A labdákat be kell dobnod a csomagoló gépbe. Egy labdával hármoszor próbálkozhatsz. Sok szerencsét!
Játék indítása

Captain wanted!

2017

A Mikulás csúnyán ráfázott az online rendelt "Ajándékvető szerkentyű Mikulásoknak 2017" nevű gépezettel, amely szétszórta az ajándékokat az Északi Sarkon. Légy a jégtörő hajó kapitánya, és juttasd vissza minél előbb az ajándékokat az ajándékgyárba!
Játék indítása

Arctic Run

2016

A karácsonyi fogat az Arktisz égboltján vágtatott, mikor az átfázott Mikulás orrát csiklandozó jeges szellő óriási tüsszentést okozott. Ereje kibillentette a fogatot egyensúlyából, aminek következtében Rudolf hámja elszakadt, és elsodródott a szántól. Segíts Rudolfnak visszatalálni a Mikuláshoz!
Játék indítása

Rescue is Coming

2015

A karácsony közeledtével nagy munkában vannak az Északi-sark lakói, de a Mikulás szánjából egy váratlan hóvihar szanaszét szórta az ajándékokat.
Játék indítása

Tűz-Víz-Betörő

2014

Átadtuk az OVB Vermögensberatung Kft. Tűz-Víz-Betörő című játékát, amely HTML5 alapokon webes és tabletre optimalizált verzióban készült el. Az OVB 1992 óta van jelen Magyarországon.
Játék indítása

Korábbi, böngészőben már nem indítható játékaink

Old Games