Karrier Portál

Online toborzás-kiválasztás rendszer

A nexum által fejlesztett, Magyarországon piacvezető, Karrier Portál néven elérhető online toborzás-kiválasztási termék elsődleges célja a toborzás és kiválasztás kapcsán felmerülő HR adminisztráció csökkentése.

A 2001-es első bevezetése óta a rendszer folyamatosan fejlődik, így ma már alapvetően dobozos szoftver, amely az ügyfél folyamataira, igényeire szabható, és arculati megkötése is minimális. A rendszer nem kíván új folyamatokat bevezetni az üzemeltető szervezet életébe, hanem a meglévők korrekt, naplózott és jól menedzselhető támogató eszköze akar lenni. A toborzási folyamat összes résztvevőjének megfelelő hozzáféréssel, jogosultsággal a mindennapi munkája során hasznos eszköze lehet.

Áttekinthető toborzási költségek

A szoftver támogatja a toborzókat, pályázókat, vezetőket, HR menedzsereket és a toborzási partnereket is. Használatával jelentős, akár 20-50%-os költségcsökkentés érhető el azáltal, hogy lerövidíti a nyitott pozíciók betöltésének idejét és áttekinthetővé teszi a toborzás költségeit. A rendszer egyszerűsíti, visszakövethetővé és átláthatóvá teszi a folyamatokat, valamint magától aktualizálódó pályázói adatbázist biztosítva, kiváltja az automatizálható munkákat. Grafikonokon és kimutatásokon keresztül áttekinthetővé és mérhetővé teszi a toborzás-kiválasztás folyamatát. A szoftver minden szolgáltatása telepítés nélkül, böngészőből, 0-24 online, bárhonnan elérhető. Funkciói integrálhatóak a vállalati informatikai rendszerekbe, közép és nagyvállalatok számára egyaránt.

Használata támogatja a HR-branding építését, üzemeltetése biztosítja a törvényi, elsősorban adatvédelmi megfelelést. Könnyen áttekinthető működés jellemzi, tájékoztatókkal, súgóval teszi gördülékennyé és visszakövethetővé a toborzók, pályázók és vezetők kommunikációit. Gyorsan elérhető, csoportosan végezhető és automatizált funkciókkal növeli a munkavégzés hatékonyságát, ezért minden tevékenység visszakövethető. A rendszer folyamatosan naplóz, még az automatikus eseményeket is.

A szoftver moduljai segítségével támogatja a belső pályáztatást is. A hirdetések megjelenése és levétele a toborzási csatornákon teljesen automatizáltak, sablonok segítik a hirdetések kiírását. Hatékony szűrési és keresési lehetőséget biztosít, a kiválasztási folyamatban pedig az interjút, a tesztet és az AC kezelést is támogatja, természetesen időpontszervezéssel és értékeléssel egybekötve.

Szinte minden eleme személyre szabható: arculata, folyamatai, mezői, listái, törzsadatai, szótárai, kimutatásai, pályázói oldalai stb. Komplex, személyre szabható jogosultság-kezeléssel rendelkezik, akár többnyelvű változatban is kiépíthető.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mivel az elvárások felmérése és személyre szabás mellett, tanácsadást, oktatást, üzemeltetést és támogatást is biztosítunk.

A rendszerrel kapcsolatos további információk a szoftver weboldalán érhetők el.