Weboldal készítés

Előkészített tervek és stratégia

A weboldal készítés eredményének egy letisztult, könnyen átlátható, modern és gyors honlapnak kell lennie, amelyet bármely felhasználó könnyen használhat bármilyen eszközön.

Drótváz- és designtervek alapján készítjük el oldalainkat, navigációjuk egyszerű, az oldalak megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, minden korszerű és elterjedt böngészőben egyformán jelennek meg.

A design természetesen teljes mértékben elkülönül a kódtól, így a későbbiekben bármikor, könnyen cserélhető, módosítható.

Átgondolt kialakítás

A weboldal készítés számunkra a felhasználói felületek átgondolt kialakítását is jelenti, amely garancia a későbbi bővíthetőségre, alakíthatóságra. Technológiai- és szerkezeti szempontból már keresőkre optimalizált felületet adunk át megrendelőinknek.

Az oldalakat reszponzívan alakítjuk ki, így az minden kijelző mérethez automatikusan igazodik. Törekeszünk arra is, hogy a weboldal kialakítása segítse a gyors betöltődést, ezáltal a jobb felhasználói élmény kialakítását.

Content management szolgáltatásunk során minden tartalmi módosításra még aznap, néhány órán belül kerül sor, de természetesen van lehetőség tartalommenedzsment rendszerek használatára is.

A weboldalak üzemeltetését cégünk saját szervertermében biztosítja, amely Budapesten a BIX-ben található.